• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ministar na sastanku sa rukovodiocima porodilišta

Izvor Tanjug

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar održaće danas u Palati Srbija sastanak sa predstavnicima civilnog sektora i domaćih i međunarodnih zdravstvenih institucija na temu "Stanje u porodilištima i odnos prema porodiljama".

Povod za održavanje sastanka je nedavno objavljivanje rezultata istraživanja organizacije "Centar za mame" pod nazivom "Sloboda rađanja", koje se bavilo tretmanom žena i njihovih prava na porođaju, kao i važnosti dobre komunikacije između osoblja i porodilja tokom porođaja, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Pored predstavnika civilnog sektora, sastanku će prisustvovati i direktor UNICEF-a za Srbiju Mišel Sen Lo, direktorka Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Radoljupka Radosavljević, direktor Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Dragan Ilić, predstavnici Ministartsva zdravlja i direktori i rukovodioci porodilišta u Srbiji.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

micika

Zbog neodgovornosti,zanemarivanja,bahatosti,neprofesionalnosti,lose procene u toku priprema za moj porodjaj od strane lekara sa dugogodisnjim radnim iskustvom u sabackom porodilistu,umrla mi je beba...najtuzniji i najtragicniji dan u mom zivotu.

majka

iz licnog iskustv: cacansko porodiliste je najgore. zbog odnosa lekara i sestara prema meni,mladoj i neinformisanoj prvorotki.u losem secanju ostaje sam cin porodjaja.priprema i oporavak posle porodjaja.nikada vise ne bih rodila dete.nikada.ponli su se prema meni kao stoka.

special image