1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUDNA ODLUKA: Parker i dalje izvodi penale?

Objavljeno: 05.03.15 u 13:50

Na utakmici protiv Jagodine Zvezdino zimsko pojačanje Džiošua Parker moglo je da stavi tačku na taj meč golom iz penala, ali kako je promašio ceo gol došlo je najpre do izjednačenja da bi Darko Lazović doneo pobedu crveno-belima.

Uprkos žestokom promašaju Parkere trener Lalatović kaže da bi bivši igrač Domžala i u budućnosti mogao da bude Zvezdin penaldžija jer na treninzima ima odličnu realizaciju.

– U Domžalama je šutirao osam penala i postigao je svih osam golova. Na treninzima pogađa po pet u seriji. U Jagodini ga je iznerviralo što je sudija vratio loptu, ali takve stvari ne bi smele da ga dekoncentrišu. Videćemo da li će on i dalje pucati penale, ako bude prilike, objasnio je mladi stručnjak.

Podsećamo da je ovo bio tek drugi penal za Crvenu zvezdu u ovoj sezoni i da je kod prvog siguran realizator bio sada već bivši igrač ovog kluba Nejc Pečnik.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da ste jedan od ozbiljnijih i objektivnijih sajtova koji neprodje dan da ne otvorim da procitam najnovije vesti.Zato bi bilo dobro da preispitate ovakve tekstove tipa „nakon zestokog promasaja“ i „cudna odluka“.u fudbalu nepostoji izraz zestoki promasaj a odluka nemoze biti cudna jer decko je odigrao samo dve utakmice u Zvezdi i promasio samo jedan jedanaesterac tako da je odluka trenera u redu sto mu je pruzio podrsku da i dalje on bude izvodjac.Uz svo postovanje prema vasem sajtu i ljude koji ga uredjuju,batalite glupe tekstove,to nelici na vas.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter