3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PODELA: Za Lalatovića nisu sve Delije jednake!? (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.15 u 13:16

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović nakon pobede u Jagodini zahvalio se svojim igračima na velikoj borbi, ali i navijačima sa severne tribine.  

Trener crveno-belih je na indirektan način napravio podelu među navijačima i naglasio da je trijumf u Jagodini za one “sa severne tribine“.

–  Želeo bih da se zahvalim našim navijačima sa severne tribine, koji su kad smo primili drugi pogodak još jače počeli da navijaju, bili su naš vetar u leđa poslednjih 20 minuta. Tako se navija za klub, tako se voli klub, ovu pobedu moji igrači i ja poklanjamo navijačima sa severne tribine – poručio je Lalatović. 

Taj deo sa konferencije za medije pogledajte na snimku od 2:40.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

3 Komentara

  1. sta prica ovaj lalatovic vise??? kako moze da laze sebe,da je bio bolji.? jagodina da ima ZVEZDINE dresove bilo bi 3:0 za jagodinu… MOJA ZVEZDA NE ZNA GDE JE KONJA VEZALA 1!!!!!!!!!! sramo ne jako igraju

    0
    0
    Odgovori
  2. Glupi novinari…nisu svi ljudi koji vole zvezdu delije…postoje zvezdasi(simpatizeri) i delije(pripadnici navijacke grupe,navijaci sa severne tribine)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter