Život i ljudi

0

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara

Autor: VV

Izvor: Novi magazin

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara

Izvor: Foto: Beta, AP

 

 

 

 

 

OVAN

Izlazite iz spavalačke faze i preuzimate kontrolu. Razmišljate o načinu da poboljšate posao ili finansije. Najuspešniji je period za one koji su vezani za državne institucije ili posluju sa strancima. Krajem nedelje mnogi mogu da očekuju i konkretne pomake. Možete da se oslonite na dobar savet prijatelja. Samo ne brzajte i sve će biti u redu. U emotivnom delu se već izvesno vreme nalazite u čudnoj fazi. Slobodni Ovnovi vole svoju slobodu i traže onaj “vau faktor” da bi se odlučili za ulazak u vezu. Svakako ćete imati mogućnost da birate jer će se pojaviti bar dve osobe koje će vam biti interesantne, možda i tri. Svaki potencijalni partner je specifičan i privlači vas iz potpuno različitih razloga. Dajte sebi vremena da osetite šta bi vam najviše prijalo. Verovatno je to neko iz drugog mesta ili neko ko često putuje. Zauzeti Ovnovi žele osveženje u odnosu. Strasti su naglašene, pa ako nisu zadovoljavajuće sa voljenom osobom - vrlo lako se možete odlučiti na ulazak u avanturu. Komunikacija sa partnerom se popravlja.

 

BIK

Mnogi su zapostavljali poslovne obaveze zbog privatnog života. Nešto vas na radnom mestu žulja. Sada, hteli vi to ili ne, počinje da se raspliće. Primorani ste da radite punom parom. Dosta toga vam ne odgovara na trenutnom poslu pa će mnogi Bikovi razmišljati o promeni radnog mesta ili počinjanju privatnog posla. Za sada bi vaši planovi trebalo da ostanu skriveni, ali pustite pipke jer ćete dobiti dragocene informacije. U proteklim nedeljama ste odlično balansirali u emotivnim pričama. Sada je vreme da se neki odnosi konkretizuju. Imate potrebu da budete otvoreniji. Varnice su sve jače, pa i ne možete da se uzdržite. Mnogi slobodni Bikovi mogu da se nađu u tajnoj ili, na neki način, komplikovanoj vezi. Vođeni ste jakim emocijama. Nećete dozvoliti drugima da diktiraju vaš emotivni život, pa vas nije briga ko će šta misliti i komentarisati. Zauzeti Bikovi imaju potrebu da flertuju. Ipak pazite da to ne primeti voljena osoba jer su u ovom periodu vaše granice malo nejasne. Nepoverenje partnera raste, a kod nekih je to i sa razlogom.

 

BLIZANCI

Počinjete da se opuštate i otvarate za potencijalne novine. U prethodnom periodu ste mnogo radili, čak ste se na istu stvar vraćali više puta da biste je završili. Sve vam postaje lakše i organizovaniji ste. Kod mnogih će se nešto menjati u radnom okruženju (ili u smislu prostora ili prihvatanja novih saradnika). Konačno završavate sa nekom papirologijom ili dolazite do kontakta sa osobom koja vam je bitna za jedan projekat. I emotivni deo vam više ne deluje toliko komplikovano. Slobodnim Blizancima može da se udvara neko koga smatraju prijateljem. Raščistite taj odnos i postavite ga na svoje mesto - na ovaj ili onaj način. Interesantna komunikacija je vezana i za Internet i mobilne telefone. Svakako vam neće nedostajati pažnje suprotnog pola. Samo da prestanete toliko da mislite o poslu i vašoj dosadnoj svakodnevici. Prijatelji vas stalno zovu na neka druženja. Zauzeti Blizanci treba da se okrenu voljenoj osobi i opuste. Možda vam je već zamereno da ste bili veliko zakeralo u prethodnim nedeljama. Možda i jeste, ali se ne osvrćite na to. Sada ste povratili osmeh i potpuno ste drugačije raspoloženi.

 

RAK

Emocije su vam u prvom planu šta god da radite. To za sada nije dobro. Tek od petka se situacija bitnije popravlja i vi razmišljate trezvenije. Do tada se usmerite na savet i podršku prijatelja. Mnogi se oslanjaju na vas, ali ćete to uvideti tek tokom sledeće nedelje. Prepoznajte svoje kvalitete i trudite se da ih gurate u prvi plan. Sticajem okolnosti ćete se brzo naći u centru pažnje. Emotivni deo nije bio najbolji u prethodnim nedeljama. Želite da se nešto reši pa kud puklo. Partner vas suviše kritikuje i vi ne znate šta je dalje pametno. Sačekajte sledeću nedelju da bilo šta ozbiljno izgovorite ili odlučite. I sami ste preemotivni što nije dobra kombinacija. Slobodni Rakovi mogu sasvim slučajno da sretnu osobu iz prošlosti. Međutim, to nije dobra opcija za vas. Ono što vam je smetalo ranije smetaće vam i sada. Mnogi Rakovi imaju suštinski strah od samoće, ali neke kompromise ipak ne bi trebalo da pravite. U izgledu je i interesantno poznanstvo preko posla. To bi trebalo da bude neko ko je sportski tip i uspešan u onome što radi. Ipak nemojte ništa da pokrećete pre vikenda.

 

LAV

Kako dani budu prolazili, tako ćete osetiti olakšanje. Polako se vraća vaš osećaj kontrole. U prethodnom periodu ste se suviše oslanjali na druge ili jednostavno ništa nije zavisilo od vas. Okolnosti se menjaju u vašu korist. Pokreću se interesantni projekti. Samo se uzdržite od toga da rešavate tuđe probleme na radnom mestu. Kada je reč o ljubavi, ulazite i u interesantan period. Krećite se što više, a putovanja će vam neverovatno pijati. Interesantni potencijalni partneri i jesu upravo vezani za neko putovanje. Neki od slobodnih Lavova će osetiti potrebu da se vrate na neku staru vezu. Svakako su varnice prisutne i strasti vas vode. Možda ovo nisu dugoročno dobra rešenja za vas, ali vam za sada sva ta dešavanja prijaju. Zauzeti Lavovi izbijaju u prvi plan. Posle perioda dominacije voljene osobe, sada vi imate veće pravo glasa. Verovatno zajednički rešavate nešto u vezi finansija ili mlađeg člana porodice. Komunikacija se popravlja.

 

DEVICA

Na jedan drugačiji način posmatrate protekla dešavanja i ono što ste sebi stavili u zadatak. Svakako je prisutan osećaj olakšanja. Nešto će se do kraja nedelje rešiti spletom srećnih okolnosti. Neko iz kruga saradnika će vam se približiti i zajedničkim snagama rešavate jedan bitan projekat. Partnerstva su vam neobično bitna u narednih par nedelja. Emotivni deo se takođe popravlja. Komunikacija sa partnerom ili potencijalnim partnerom ide spontano i otvoreno. Vaša urođena intuicija će stišati suviše jak racio. Slobodne Device neće imati toliko pitanja kada se pojavi neko nov. Poznanstva su vezana za izlaske i mesta gde ima mnogo ljudi, možda neka proslava. Takođe preko prijatelja možete nekoga da upoznate. Vizionarska razmišljanja osobe koja vam se fizički dopala biće tema neiscrpnih razgovora. Zauzete Device produbljuju odnos. Neke vaše sumnje padaju u vodu. Maštate o nekoj bližoj budućnosti i promeni okolnosti. Sve je moguće.

 

VAGA

Trebalo bi da reorganizujete svoje poslovne obaveze. Pritiskaju vas rokovi i očekivanja saradnika. Izvestan stres se pojačava, ali vi uspevate da plivate u svemu tome. Samo se malo uozbiljite i ne odlažite bitne odluke. Pomoć stiže od crnomanjaste muške osobe. Možda će neko nov ući u vaše radno okruženje, a to su dobre vesti za vas. Pravljenje balansa je osnovna simbolika vašeg znaka. Kako dani odmiču, tako će vam to delovati lakše. Samo sebi postavite cilj. Zauzete Vage će bitnije poboljšati komunikaciju sa partnerom. Dovoljne su samo sitne korekcije u odnosu. Voljena osoba ima neki plan koji uključuje i vas. Na kraju to neće ispasti loše. Samo pratite priču i dajte svoje sugestije. Kompromis je moguć. Slobodne Vage će upoznati nekoga veoma interesantnog u trenutku kada se najmanje nadaju. Samo se ne zatvarajte u četiri zida.

 

ŠKORPIJA

Tenzija na radnom mestu se pojačava. Šefovi imaju velika očekivanja od vas koja vi pokušavate da pravdate. U toj brzini možete da napravite greške. Ipak usporite tempo i povedite računa kome šta pričate. Izbegavajte rasprave i tračarenja jer samo mogu ići na vašu štetu. Osvežite nešto u prostoru u kome radite. Emotivni zanos iz prethodnog perioda ne jenjava. Slobodne Škorpije i dalje priželjkuju fatalnu ljubav. Interesantni emotivni susreti su vam vezani za poslovno okruženje. Takođe su moguća poznanstva u centru grada ili na nekoj proslavi. Imate mogućnost da birate jer će vam se istovremeno pojaviti dve interesantne osobe. Sagledajte odlike osoba koje ste sreli da biste doneli pravu odluku. Zauzete Škorpije će prijatno iznenaditi voljena osoba. Prija vam ukazano poverenje i izliv emocija. Osećaj bliskosti će biti jači nego ikada.

 

STRELAC

Već izvesno vreme ulažete dosta napora da biste održali sve ono na čemu radite. U ovom periodu možete da obnovite ili učvrstite odnos sa saradnicima. Ne počinjite ništa novo, bar dok nešto ne privedete kraju. Imate velika očekivanja, ali za sada stvari idu polako. Vi niste baš najstrpljiviji znak, pa vam to može uneti nervozu u svakodnevicu. Očekuju vas interesantna emotivna dešavanja u ovom periodu. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju nekoga kroz posao, preko prijatelja, Interneta ili na nekom kraćem putu. Bili ste neodlučni kada ste mislili o tome kakav partner bi vam odgovarao. Čim stupite u kontakt znaćete da je to ono što vam treba. Samo ne brzajte. Sledeća nedelja vam je mnogo bolja da nešto ozvaničite. Zauzeti Strelčevi normalizuju komunikaciju. Partner vas nije razumeo i stalno se vraćao na neke greške iz prošlosti. Napokon ste nešto razjasnili, pa možete da nastavite sa zajedničkim planovima. Prijao bi vam put.

 

JARAC

Osećate se kao da ste u nekom sendviču. Hoćete da udovoljite svima, a saradnici imaju potpuno različite prohteve prema vama. Jednostavno shvatite da nećete moći sve da ispoštujete. Postavite prioritete i princip: "Svakome po zasluzi". Finansije vam se popravljaju ili postoje naznake da će se ubrzo popraviti. Budite oprezni ako nešto potpisujete krajem nedelje. Ovo je naglašeniji period za zauzete Jarčeve. Ulepšavaćete dom, uživati u aktivnostima za dvoje, maštati o zajedničkoj i stabilnoj budućnosti. Samo ćete tražiti malo razumevanja za poslovne obaveze koje imate. U slučaju da ne dobijete podršku, moguće su rasprave tokom vikenda. Samo ne dozvolite mešanje trećih osoba u vaš odnos. Tu bi trebalo odmah da odreagujete, ali ne suviše burno. Slobodni Jarčevi maštaju o stabilnoj emotivnoj vezi. Teško da ćete videti nekoga ko bi se uklopio u sve ono što želite za sebe. Razmišljaćete o proteklim vezama. Ipak povratak na staro nije dobra opcija za vas.

 

VODOLIJA

Ovo je odličan period za sve one koji posluju sa inostranstvom ili strancima. Odlično su vam položeni papiri i komunikacije bilo koje vrste. Prosto postajete dobar manipulator. Zadajte sebi konkretne zadatke. Sve vam ide lakše nego u prethodnim nedeljama. Prijaće vam društvo mlađih ljudi. Privlačićete pažnju suprotnog pola gde god da se nađete. Naročito vam prija pažnja mlađih i atraktivnih ljudi. Moguće je da će vam pažnju privući osoba iz drugog mesta. Ipak, za vas nema prepreka kada nešto želite. Sada ste vi u ulozi lovca. Nećete prihvatati “ne” kao odgovor. Vaša upornost će se svakako isplatiti. U slučaju da se u vašem radnom okruženju pojavi neko nov – eto vama ljubavi. Zauzete Vodolije funkcionišu rasterećenije. Bili ste podrška voljenoj osobi u prethodnih par nedelja. Nešto se rešilo i vi možete da odahnete. Planirate zajedničko putovanje ili ćete ugostiti nekoga.

 

RIBE

Sve deluje kao da će se poslovni projekti odvijati u dobrom pravcu. Interesantne ponude vam stižu sa više strana. Bilo da je u pitanju povišica, honorarni posao ili projekat koji vas izbacuje u prvi plan. Samo pametno postavite uslove igre jer ćete vi to sigurno diktirati. Nije vreme da budete skromni. Više mislite o poslu i novcu nego o ljubavi, bar većina. Samim tim je emotivni deo nekako vezan za poslovno okruženje. Jedan prijatelj može da provodadžiše. To se ne bi ispostavilo kao loše - pokušajte. Vašu pažnju će privući ili izrazito visoka ili niska osoba. Naći ćete načina da se zabavite, ali je pitanje da li sada želite da uđete u emotivnu vezu. Svakako vam prija vreme koje posvetite sebi. Odnos kod zauzetih Riba zavisi od toga šta se dešavalo u prethodne tri nedelje. Dolazi do izvesne kulminacije. Da li će ona biti dobra ili loša, zavisi od vašeg angažovanja ili ignorisanja problema u prethodnom periodu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR