Danilovićevoj ćerki predviđaju osvajanje Australijan opena!

Četrnaestogodišnjoj Olgi Danilović predviđaju blistavu karijeru oni koji su isto predvideli Ani Ivanović 2001. godine

  • 2
Foto: TSS Foto: TSS

Mlada srpska teniserka Olga Danilović privukla je pažnju svetske javnosti! Nije novost da je ćerka našeg proslavljenog košarkaša i predsednika KK Partizan, Predraga Danilovića, perspektiva srpskog tenisa, a sada stižu i predviđanja da bi mogla da bude gren slem šampionka.

Naime, prema mišljenju posmatrača juniorskog tunira Mali šampioni (Les Petits As), 14-godišnja Danilovićeva bi mogla da bude jedna od najboljih teniserki na svetu, kao što su predvideli i za Anu Ivanović 2001. godine.

Turnir je evropski ekvivalent američkom Orandž bolu, igra se u francuskom gradu Tarbu, a na njemu učestvuju teniseri i teniserke od 12 do 14 godina starosti.

"Ćerka nekadašnje NBA zvezda Predraga Danilovića je levoruka, i u svim segmentima igre je dobra. Devojčica rođena 23. januara 2001. godine je prosto impresivna. Visoka je i vrlo vitka, ima vatreni temperament zbog kog se za svaku loptu baca kao da joj život zavisi od toga. Ima raznovrsne udarce, ima dobar ritern i ne okleva da s vremena na vreme igra na mreži. Takođe ima stabilan servis," navode posmatrači "Petit Asa" i dodaju:

"S obzirom na njene mlade godine, ume nekada da se zanese i da napravi mnogo grešaka, ali nju tek čeka put ka uspehu".

Anastasija Potapova je Ruskinja koja bi u budućnosti mogla da bude najveća rivalka Olgi Danilović.

"Možda ćete ih za nekoliko godina videti kako se bore za trofej Australijan opena", zaključuje se u analizi "Petit Asa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • paja

    30. januar 2015 | 22:08

    Bas mi je drago, zelim joj svu sreću , imaće podršku svih grobara na svetu jer nas je njen otac zadužio

  • borivoj smuk

    30. januar 2015 | 21:57

    Drago mi je da ovo čujem jer na mladima ovaj svet sporta ostaje.želim joj da ustraje i da vrednote radi na svom usavršavanju i da jednog dana postane uzor nacije u sportu kao sto je Nole!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA