Zanimljivo

ZA NJIH JE TESLA VANZEMALJAC S VENERE: Ovo je najluđa sekta na svetu!

Objavljeno: 30.01.2015 | 12:57Izvor: Telegraf.rs

U moru čudnih religija i vera u modernom svetu, jedna sekta se izdvaja svojom bizarnošċu. Njeni sledbenici, između ostalog, veruju da je Nikola Tesla vanzemaljac koji je na Zemlju došao sa Venere, kao i da svaki čovek ima 7 klonova negde na planeti! Ko veruje u ovakve nebuloze?

Nuvaubianizam je naziv iza koga se krije verovatno “najluđa” sekta koja postoji. Njen osnivač je Dvajt Jork, koji je 70-ih godina prošlog veka počeo da propoveda svoje “učenje”.

U početku nuvaubianizam se smatrao za ekstremni rasistički pokret Afroamerikanaca, jer se borio za prava crne manjine uSAD, ali i tada je Jork “izbacivao” bisere kao što je teorija da su belci rasa ubica, stvorena od crnaca, koja se otrgla kontroli i okrenula protiv svojih tvoraca!

Ovo je za Dvajta Jorka bilo samo “zagrevanje”, jer je od 90-ih njegova sekta počela da propoveda stvari koje su negde između ludila i komedije.

Tako, osim vanzemaljskog Teslinog porekla i ubeđenja da svi ljudi imaju klonove, nuvaubianizam uči da su neke abortirane bebe preživele, da žive u kanalizaciji i spremaju se da preuzmu svet!

 

Kupio pesmu Nikole Tesle za 1.600 dolara, pa je preprodao za 12.000! (VIDEO)

Homo sapiens je za njih rezultat genetskih eksperimenata vanzemaljaca na Marsu i postojao je samo ženski pol, jer su muškarci tek naknadno stvoreni. Ako vas interesuje kad i gde je rođen Antihrist, nuvaubijanci znaju i to – 6. 6. 1966. godine u jednoj vili u njujorškoj 72. ulici.

Ustaše u Jasenovcu surovo pobile 11 rođaka Nikole Tesle!

Sada nečastivi živi negde u Belgiji i telesno je prikopčan za superkompjuter pod nazivom “3666”!

Ipak, da nuvaubianci nisu neki blesavi zaluđenici pokazuje sudbina njihovog vođe. Dvajt Jork trenutno izdržava decenijsku zatvorsku kaznu, a osuđen je za pranje novca i zloupotrebu dece.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u