Belgrade Banging započinje “Novu Eru” događaja elektronske muzike!

Ovo će biti nova epoha događaja elektronske muzike, a prvi u nizu će se održati 21. februara u Mikser House-u. Glavni likovi prvog poglavlja ove “knjige” biće svetski poznate zvezde Jewelz & Sparks!

Kombinacija Banging-a i ovog kulturno-umetničkog objekta koji se nalazi u srcu Savamale je već svima dobro poznata. Belgrade Banging je u 2014. godini napravio 2 spektakularna događaja u ovom objektu, koji se i danas prepričavaju, Belgrade Banging Ceremony with StadiumX i Banging presents: United We Dream. Sada nas ujedinjenu uvode u “Novu Eru” magičnih dešavanja.

21. febuara u Beograd sleće poznati nemački Dj duo koji već duže vreme zasenjuje svetsku muzičku scenu svojim hitovima. Jewelz & Sparks postigli su za godinu dana ono o čemu producenti u usponu samo sanjaju. Ovaj talentovani producent i Dj duo izdaje muziku za najprestižnije izdavačke kuće kao što su „Flamingo Recordings“, „Ultra Records“ i „Revealed Recordings“, izdavačka kuća svetskog Dj-a broj jedan, Hardwell-a. Njihove trake su puštane na svim najvećim svetskim festivalima u setovima zvezda kao što su Fedde Le Grand, David Guetta, Nicky Romero, Tiesto ili Hardwell, pored mnogih ostalih svetskih imena.

Jewelz & Sparks će ispisati prve stranice ove “knjige” zajedno sa vama! Nezamenljivi i najbitniji akteri bićete upravo VI – publika, koja je svaki prethodni događaj učinila posebnim i motivisala Belgrade Banging da kreira “Novu Eru” u Srbiji.

Do kraja ove nedelje je aktuelna promotivna cena karte od samo 600 dinara, nakon čega dolazi poskupljenje. Karte preuzeti u Mikser House-u pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464.

Belgrade Banging vas poziva da ispišete svoju stranicu knjige koja će se pamtiti.

(old_image)(old_image)(old_image)

www.belgradebanging.rs

Izvor: nadlanu

Pogledajte još