VIDEO: Da li je ovo jedini način da se pobedi Đoković? Surovo...

Novosti online

29. 01. 2015. u 11:54

Zbog fantastičnih partija koje pruža na turniru u Australiji navijači napravili fotomontažu na kojoj Novak igra protiv tenka kojem na kraju teško pada poraz od srpskog asa

ВИДЕО: Да ли је ово једини начин да се победи Ђоковић? Сурово...

Novak Đoković i tenk Foto: Screenshot

Može Novak Đoković da pobedi sve, pa i tenk! Koliko je superioran srpski as na Australijan openu najbolje se vidi po podatku da do sada nije izgubio nijedan set, a navijači su napravili i video-klip na kome su pokušali da prikažu njegovu demonstraciju sile.

Na fotomontaži Nole igra protiv tenka i uspeva da ga pobedi, a u jednom momentu njegov udarac odlazi u publiku i "raznosi je".

Uspeo je Đoković na kraju da savlada i tenk, a izgleda da mu je taj poraz veoma teško pao. Da li je ovo jedini način da se pobedi Novak? Izgleda surovo...



PROČITAJTE I OVO:
*Svaki dolar krvavo zarađen... Bolan prikaz svih Kobijevih povreda
* FK Radnički: Partizan nam duguje, Karadžić se ne javlja, a ako nam ne pomognu istupićemo iz lige

* Obradović: Neće mi biti lako, neću voditi utakmicu kako to radim obično
* Tubić rekao „da“ Partizanu
* Lalatović: Katai ne sme da se zabavlja, Gavrić je "žrtva"
* Rajko Mitić dobio ulicu u Beogradu
* Bivši trener Zvezde napustio Lirs, preuzima reprezentaciju Grčke?
* Beker: Novaka ne dobija poštovanje koje zaslužuje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

laza

29.01.2015. 14:10

@maxa - Samo se negacije pisu odvojeno , osim necu. Nisu sve reci negacije koje pocinju sa ne.

Zita

29.01.2015. 15:01

@maxa - A ti ga pa placas, ubilo se.Sedis dokon ispred monitora i ne znas sta ces sa sobom, pa pljujes po ljudima Koliko si ti za svoga zivota doprineo da zivot u Srbiji bude bolj?

Srbin

29.01.2015. 16:03

@maxa - A sta je ta Srbija njemu dala? Sta je dala svima nama osim nepravde, ponizavanja, bede i muke? Ono sta je Djokovic dao Srbiji i ucinio i za narod i za drzavu Srbija njemu ne moze nikad da vrati. A uz to je mnogo para ulozio i potrosio u Srbiji, iako nije morao i moze da bira, a o humanitarnim donacijama je suvisno i pricati. Ti si samo jedan isfrustrirani, zavidni gubitnik koji ne moze da podnese tudji uspeh i sopstvenu inferiornost.

Shone

29.01.2015. 18:59

@maxa - Nemoj da se pitas sta drzava moze da ucini za tebe,nego se zapitaj sta ti mozes da ucinis za svoju drzavu.Djovace plati porez!!!

aleksa

29.01.2015. 19:16

@maxa - A ti SHONE si cist srbin, vidi ti se po nadimku. A sto se tice poreza, Nole i ne zaradjuje u Srbiji, i nije na teretu drzave, sto ti verovatno jesi jer od drveta ne vidis sumu, sto prevedeno za tebe znaci da od zlobe ne mozes ni ziveti normalno.

Shone

29.01.2015. 20:46

@maxa - U pravu si. Sledece godine uvodimo praznik, Sveti Djovak Monacki, kada ce se plivati za casni reket. Taj dan se proslavlja tako sto niko u Srbiji neplaca porez.

Paja

30.01.2015. 19:47

@maxa - A gde Nole placa porez, u Monaku ? Da li tamo zaradjuje i zasto je zapeo da bas tamo placa porez ?

aleksa

30.01.2015. 21:30

@maxa - Sto volim sto si ti jedan preposteni srbin pa si prvi na salteru kada se placa porez. Sto se tice casnog reketa, ne verujem da si i znao da se prekrstis pre 90-te, ali nema veze sada znas sve svece i praznike.

zasto je zapeo da bas tamo placa porez ?

31.01.2015. 07:46

@maxa - Po milioniti put, u Monaku se ne placa porez.

Stefan

29.01.2015. 16:04

Ово ми више делује као провокација, него било шта друго... Не свиђа ми се. Какве везе има оружије и бели спорт, или то што новак уништава публику??? И за крај Новак буде уништен??? Глупост. Неко је имао вишка времена.

Kraljevic Marko

29.01.2015. 19:10

bolesni eu um,prikazuje moc Srbina(nije sporno)koji ipak dize navijace u vazduh,a i njega samog na kraju videa,los video sve u svemu a nasem Srbinu puno srece i zdravlja u buducnosti i da Stefan sam izabere sutra, Partizan :-)

ničeg slučajnog

29.01.2015. 22:29

samo brutalna realanost. Stav zapada prema Novaku pa i Srbiji. Čudi vas bombardovanje izotopima, bombe na Uskrs, prećutani organi..? Ovo je njihov stav o crno-belom problemu kako ga vide i kako ga rešavaju. Na nivou retardiranog dvanaestogodišnjaka. Pobeda režiranog 'Bad Guy'-a ne uklapa se u serviranu sliku, rasteruje ispranu publiku, vređa.. potpuno su mi poznata slična umobolna reagovanja po stranim forumima, uz daleko više podrške ili nemog posmatranja od osude. Setite se samo Rodika..