Radonjić otkrio ''tajno oružje'' kojim juri pobedu protiv Albe!

Crnogorski stručnjak smatra da njegov tim mora da iskoristi visinu pod košem kako bi došli do prve pobede u TOP 16 Evrolige

  • 17

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje težak meč protiv Albe, ali i da se nada da će njegova ekipa kvalitetnom igrom doći do prve pobede u Top 16 fazi Evrolige.

- Alba nam dolazi u Beograd u dobroj formi, posle odličnog starta u prvenstvu i Top 16 fazi, pobedili su Barselonu i Galatasaraj, imaju ambicije da se plasiraju u četvrtifnale Evrolige. Trener Saša Obradović radi odličan posao, ekipa je atletski veoma kvalitetna i čvrsta. Svesni smo da nam sledi težak meč i moramo da odigramo dobro u oba pravca kako bismo pobedili - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Zvezda će meč protiv Albe odigrati u Pioniru, pošto je Kombank arena zauzeta zbog predstave "Ledeno doba".

- Prvi put ove sezone igraćemo u Pioniru sa publikom u Evroligi, s obzirom da protiv Laborala nije bilo gledalaca. Sjajna atmosfera će pomoći našem mladom timu i verujem da će odigrati dovoljno dobro kako bismo slavili - poručio je Radonjić i dodao:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Alba je veoma jaka kao kolektiv, nemaju igrače dominatne visine, ali to nadoknađuju brzinom unutrašnje linije. Očekujem da ćemo odigrati bolje u odnosu na prva četiri meča i iskoristiti razliku u visini u veoma značajnom meču.

OBRADOVIĆ: Kako protiv Zvezde kada je i dalje volim?

Crnogorski stručnkak dodao je da ga raduju dobre partije Amerikanaca Markusa Vilijamsa i Čarlsa Dženkinsa u pobedi protiv Budućnosti u ABA ligi (77:76).

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Evidento je da Markus ide ka statusu kakav je imao u prvoj fazi Evrolige, Čarls je takođe bio dobar u Podgorici. Pokazali su da će biti garanat dobrih rezultata. Bez obzira na poraze u Top 16 fazi, pokazali smo karakter i pobednički mentalitet. Ova pobeda nam donosi veliki stimulans - zaključio je Radonjić.

Utakmica Crvena zvezda - Alba igra se u četvrtak od 20.45 u Pioniru.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    28. januar 2015 | 14:31

    Pionir je zakon!tesko cemo u top 8 ali ima jos 4 tekme kod kuce da uzivamo!!!

  • Vučko

    28. januar 2015 | 14:28

    Napred zvezda samo napred zvezda!!!!

  • Dragomir

    28. januar 2015 | 14:39

    Pa kako mu nisu objasnili da to nije ona Zvezda koju voli ,vec mutirani FMP, koji moze da se zove kako on hoce !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA