Lalatović: Pogodili s pojačanjima

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović zadovoljan je trudom i radom svojih fudbalera na pripremama u Sloveniji.

Izvor: B92

Sreda, 28.01.2015.

13:47

Default images
foto: crvenazvezdafk.com

Zvezda u sredu završava prvi deo zimskih priprema, tokom kojih je savladala dva niželigaša 3:0 i 3:1, te lokalnog prvoligaša Koper 1:0.

"Mogu biti veoma zadovoljan, a tu pre svega mislim na to kako su moji igrači trenirali i kako su odigrali ove tri utakmice. Koliko smo dobro radili, videćemo kada počne prvenstvo. Za sada, mogu biti zadovoljan kako trče i kako se ponašaju na terenu", rekao je Lalatović

Crveno-beli će drugi deo priprema odraditi u Turskoj. Za Antaliju putuju 1. februara.

"I u Turskoj će biti naporno, ali tamo ćemo više raditi na taktičkom planu. Za 14 dana imaćemo šest utakmica, i planiram da većina igrača odigra jednu utakmicu po 45 minuta, i tri po 90", naveo je Lalatović.

Crvenu zvezdu su do sada u zimskom prelaznom roku pojačali Aleksandar Luković, Dušan Andjelković, Saša Stojanović, Miloš Cvetković, Džošua Parker i Gbolahan Salami.

"Pojačanja su se dobro pokazala. Čini se da smo pogodili sa pojačanjima i nadam se da će se, kada počne prvenstvo, ispostaviti kao prava za Crvenu zvezdu", rekao je Lalatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: