Potraga srećno završena, Biljana i dvogodišnja Anastasija u Vršcu

Z. Rašić

28. 01. 2015. u 12:45

Za policiju je, kako je saopšteno, slučaj završen "jer žena nije žrtva krivičnog dela već se svojevoljno preselila u drugi grad"

Потрага срећно завршена, Биљана и двогодишња Анастасија у Вршцу

SEDMODNEVNA potraga za Biljanom Savić (27) iz Paraćina, koja je otišla iz porodične kuće 21. januara, sa dvogodišnjom ćerkom Anastasijom uspešno se završila u sredu u prepodnevnim satima! Policija ih je pronašla u Vršcu, žive i zdrave, a ona im je rekla da se svojevoljno preselila i da su obe dobro.

Za policiju je, kako je saopšteno, slučaj završen "jer žena nije žrtva krivičnog dela već se svojevoljno preselila u drugi grad". O epilogu potrage obavestili su Biljaninog nevenčanog supruga Bojana Milojevića, koji je i prijavio MUP njen nestanak 23. januara.

Gde policijski rad prestaje, nastavlja se prava porodična drama koja će svoj epilog zasigurno dobiti u Centru za socijalni rad, a možda i u paraćinskom osnovnom sudu. Postoji i treća varijanta, koju ostavljeni Bojan priželjkuje - a to je da mu se Biljana i posle svega vrati.

- Rekli su mi da su je našli u Vršcu, da su dobro i ona i Anja i da im je ona saopštila da se preudala. Čak im je rekla da se zaposlila, u šta ja nikako ne mogu da poverujem. Zar se tako lako nalazi posao za samo sedam dana? Bez obzira na sve, ja je volim i molim je da se vrati kući - priča Bojan.





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

3q

28.01.2015. 13:29

Moze da se seli gde hoce, ali i otac je roditelj tog deteta i ima pravo da ga vidja, a najmanje da zna sta je sa njim.

Boco El Loco

28.01.2015. 14:10

Znači zagondžija je Jagodinac...Preselila se bliže zagondžiji, zato s ei niej javljala svojima...

Montenegrina

28.01.2015. 16:07

@kamelija - Zato sto je majka insistirala na tome,kako rece njen nevjencani suprug

алекса

28.01.2015. 14:56

Свакави коментари су се појављивали поводом овог случаја. "Побегле од "тате"", "сигурно је малтретирао", кад оно... Нису сви мушкарци насилници. Икрено, већина жена, не све наравно, су такви материјалисти и такво зло, да је то страшно! Надам се да ће одговарати због киднаповања детета. Боље и није заслужила!

Онисим Поповић

28.01.2015. 16:21

Јели напустила мужа због секса или новца трећег код жена нема. Мање више све су исте, а мушкарци лудују или губе главу за лудачама.

Zorka

28.01.2015. 18:46

@Онисим Поповић - Vi svojim komentarom nedvosmisleno potvrdjujete, da ste takva vrsta coveka (muskarca), kojeg je zena ili napustila, ili ce napustiti.