Читај ми!

Šešelj: Dobrovoljno se ne vraćam u Hag

Lider radikala Vojislav Šešelj rekao je u Užicu da se dobrovoljno ne vraća u Hag, a ukokliko ga, kao je rekao, njegovi glavni saučesnici u svim ratnim zločinima uhapse i odnesu na aerodrom, šta on tu može.

"Za njih je osnovni problem što sudski postupak isporuke Hagu traju oko dve sedmice, pa ne mogu da me na brzinu ščepaju i odmah vode na aerodrom. Po mom mišljenju, neće se usuditi da pogaze propisanu proceduru", rekao je Šešelj novinarima pre sastanka Okružnog odbora SRS-a u Užicu, prenosi Tanjug.

Odgovarajući na novinarska pitanja u vezi sa sukobom policije i vojne obaveštajne službe tokom Parade ponosa, Šešelj je rekao da nema definitivan sud o tom događaju.

"Videli smo snimak koji pokazuje da je, brat premijera, Andrej Vučić zaista brutalno pretučen, ali ne znamo kako je došlo do incidenta. Čekam da novi detalji izađu u javnost", rekao je Šešelj.

Komentarišući delovanje radikala u narednom periodu, Šešelj je naglasio da im je osnovni cilj da Srbiji stave do znanja da ovako više ne može i da u Evropskoj uniji nemamo šta da tražimo.

"Iako su levičari pobedili na izborima u Grčkoj, ja sam radostan zbog toga jer je Siriza protiv EU i to je do sada najsnažniji udarac Evropskoj uniji. Sad očekujem da Grci prestanu da vraćaju dugove i to bi bio najispravniji postupak. Zašto bi Grci vraćali dugove koje je zelenaški bankarski sistem EU plasirao u njihovu zemlju. Takav je slučaj i sa Srbijom", rekao je Šešelj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво