DS: Članovi SDS prešli u DS

Svi članovi Opštinskog odbora SDS iz Novog Kneževca, na čelu sa predsednikom OO i predsednikom opštine Novi Kneževac Draganom Babićem, učlanili su se DS.

Izvor: B92

Petak, 23.01.2015.

16:02

Default images

Oni su se, kako je navedeno u saopštenju, pre nekoliko meseci pridružili Borisu Tadiću u formiranju Socijaldemokratske stranke, ali su, kako se dodaje, brzo uvideli da je jedini način da se bore protiv "nesposobne vlasti" kroz DS koja je "jedina stvarna opoziciona stranka".

"Predsednik DS Bojan Pajtić pre nekoliko nedelja pozvao je na okupljanje svih demokratskih snaga u borbi protiv režima Aleksandra Vučića, i članovi koji su se danas vratili u DS učinili su to upravo zbog njegovog poziva", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: