Svet

Region

Slavna glumica o torturi u Holivudu: Prošla kroz pakao zbog producenta filma

Poslednjih godina sve više glumica žale se na neljudske uslove u Holivudu, a jedna od njih je iznela i priču kakav je pakao doživela od producenta jednog filma.

Slavna glumica o torturi u Holivudu: Prošla kroz pakao zbog producenta filma Foto: Screenshot YouTube



Da nije lako biti glumica, znaju sve dame koje su se ikada oprobale u ovoj branši. Uvek je u prvom planu talenat, ali pre svega i savršen izgled. Na svojoj koži je to najbolje osetila holivudska zvezda Gema Arterton. Glumica je u jednom intervjuu otkrila sa čime se sve susretala tokom svojih profesionalnih angažmana i kakav su odnos imali prema njoj zbog izgleda.

- Bila sam na snimanju u Maroku, a nakon nekoliko nedelja producenti su mi rekli da moram da smršam pa su preko noći pronašli privatnog trenera koji je odmah doleteo kako bi počeo da radi sa mnom. Tada sam se pitala jesam li toliko užasna da mi je baš hitno potrebna pomoć. To je bila velika trauma za mene", otkrila je Gema.

Međutim, tu njenim mukama nije bio kraj. Producent ju je video kako jede grickalice a nakon toga zatražio da odmah prestane sa tim. Detalj koju ju je šokirao, nastao je nakon što se podvrgnula vežbanju. Nekoliko ljudi je pratilo i snimalo njeno vežbanje i merili su je svakog dana kako bi bili sigurni da je stvarno posvećena tome.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>