Ivica Kojić šef kabineta Aleksandra Vučića

Tanjug

15. 01. 2015. u 11:25

Ivica Kojić postavljen je za šefa kabineta predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića

Ивица Којић шеф кабинета Александра Вучића

Ivica Kojić

BEOGRAD - Ivica Kojić postavljen je za šefa kabineta predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, objavljeno je u najnovijem broju "Službenog glasnika Srbije".

Rešenje o postavljenju Kojića, Vučić je doneo 8. januara 2015. godine.

Ivica Kojić je bio šef kabineta nekadašnjeg lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića u Ministarstvu ekonomije.

Nakon formiranja vlade Ivice Dačića u julu 2012., Kojić je postao državni sekretar u Ministarstvu finansija i privrede, koje je vodio Dinkić.

Ostavku na tu funkciju podneo je u septembru 2013., kada je URS izašao iz rekonstruisane vlade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Nocajac

15.01.2015. 13:15

Bivsi sef Dinkicevog kabineta postavljen za Vucicevog sefa kabinta. Sta biste jos hteli? Da necete mozda da se ovo komentarise?

mirko j.

15.01.2015. 15:25

Svaka cast Dinkicu ciji su kadrovi za samo par meseci predanog rada uspeli da se uvale u sve moguce fotelje.

dodno

16.01.2015. 06:56

Како је занимљив податак да су се сви некадашњи чланови УРС-а ода како је се Динкић притаио сто се политике тиче, престроили и то део у СНС адео у СПС и то за свега пар месеци потисли дугогодишње чланове дотичних старака и заузели високо котирајућа места. Сада се питам ако су допринели урушавању предходне странке па шта ће тек урадити са онима у које су прешли када су им те исте биле до јуче љути противници. како то да када су се једном показали лоше као челници и руководиоци сада моду

dondo

16.01.2015. 07:09

успешно да се покажу као као поново руководиоци само друге странке и то поново владајуће. Питајмо се зашто исти нису остали, одржали и повели УРС и беѕ Динкића када су толико паметни, мудри што би рекли квалитетан кадар?! На основу претходног питања питајмо се такође шта је разлог њиховог преласка у поново владајуће старнке да ли то сто воле фотељу, што су можда са истом рођени или да би прикрили своја недела и сачували се од закона?