Eucerin vam poklanja ručni sat!

by | decembar 22, 2014

eucerin-sat

Atopijski dermatitis – poznat i pod nazivom atopijski ekcem – veoma je često kožno oboljenje koje se javlja na licu i telu, na mestima gde je koža često suva i sklona iritaciji.

Dermatolozi često preporučuju medicinske kreme za spoljašnju upotrebu kod upalnih stanja atopijskog dermatitisa, a one najčešće sadrže kortikosteroide. Kortikosteroidi su veoma efikasni, brzo deluju i ublažavaju svrab u slučajevima teških upalnih stanja. Međutim, oni nisu dugoročno održivo rešenje, pošto mogu imati neželjene efekte.

Kako Eucerin® istraživački tim dobro poznaje kožu i koristi svoja znanja i iskustva da bi izašao u susret i najspecifičnijim potrebama i željama pacijenata, lansirao je AtopiControl liniju – efikasane preparate za atopijski dermatitis koji ne sadrže kortikosteroide.

Svi Eucerin® AtopiControl proizvodi pogodni su i za osetljivu dečju kožu. Sadrže aktivne sastojke efikasne u borbi protiv atopijskog dermatitisa: mentoksipropandiol, likokalkon A, dekandiol i mmega-6 masne kiseline.

Naše pitanje glasi  Iz čega se dobija Likokalkon A? Odgovor pronađite na sajtu www.eucerin.rs i pošaljite nam ga na mejl redakcije [email protected]. Uz odgovor, pošaljite svoje ime i prezime, i mesto stanovanja.

Prva čitateljka koja da tačan odgovor dobija sat na poklon. Ime dobitnice objavićemo u četvrtak, 25. decembra.

Tagovi: