Šta je sa Fredijem Aduom?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.12.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net

Zvezda popularne igrice "Football manager" i fudbaler koji je početkom ove sezone potpisao za Jagodinu nije zabeležio niti jedan nastup za srpski tim.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Kao bomba je odjeknulo u Jagodini početkom sezone da će u klub stići nekadašnji reprezentativac Sjedinjenih Američkih Država i možda najveći potencijal kog je ta zemlja imala u istoriji kada se radi o ovoj igri.

Momak koji je igrao za Monako i Benfiku i fudbaler koji je kao najmlađi u istoriji potpisao profesionalni ugovor sa MLS ekipom sa samo 14 godina na kraju je došao u Jagodinu potpisavši ugovor do kraja sledeće godine, ali, nije zabeležio niti jedan nastup do sad u JSL.

Razlog za to je bila njegova fizička (ne)pripremljenost.

Ideja u Jagodini svakako da je bila da se ovaj fudbaler makar marketinški isplati ukoliko ne igrački (ovo se nije ni moglo očekivati pošto ovaj fudbaler nije prošao probu u AZ Alkmaru početkom sezone, a i pomenuta fizička pripremljenost mu je bila na nikad slabijem nivou).

Ipak, nije se desilo ni ovo prvo, u razgovoru sa predstavnicima kluba iz Jagodine došli smo do informacije da je ugovor raskinut sa nekadašnjim reprezentativcem SAD-a, ali niko u klubu nije hteo da razgovara o razlozima njegovog raskida.

Nije poznato gde će ovaj 25-ogodišnji fudbaler nastaviti svoju karijeru i hoće li je uopšte i nastaviti kada već u Srbiji, jednoj od zemalja gde se najviše igra FM po glavi stanovnika, nije mogao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.12.2014
11:36

Neka dodje u Partizan i prodje zimske pripreme. U Adija nikad nisam sumnjao, ne sumnjam ni sad, pogotovo sto sam ga gledao nekoliko puta kako igra. Tehnika se ne gubi tako da me niko ne moze ubediti da on za nasu ligu nije klasa, ma koja klasa, on je za nasu ligu Maradona samo sto to Jagodina nije znala da iskoristi.

avatar
JayDee maRe
Monday, 22.12.2014
12:46

Opet ti ne valja TV,nije Adi nego Adu... Ko zna koga si ti gledao.

avatar
Monday, 22.12.2014
17:06

Dobro, u Adua, nisam se dobro izrazio. Zaboravih da vama mora sve da se crta, mozda cete moci lakse i brze da razmisljate kad predjete u treci razred osnovne :)

avatar
Milos Kosta Kostic
Monday, 22.12.2014
13:59

otkud ti ideja da se tehnika ne gubi? kako ce odrzati nivo tehnike ako ne igra?

avatar
Homer J.Simpson
Monday, 22.12.2014
13:00

Eh da njemu ne valja samo tv,bilo bi odlicno,dosta toga njemu ne valja:))))))))))))