0
Ostali sportovi

FOTO: VK RADNIČKI

KUP SRBIJE: Radnički naplatio dug Zvezdi, Kragujevčani u finalu

Objavljeno: 21.12.14 u 21:30

Vaterpolisti Radničkog naplatili su sa kamatom prošlogodišnji poraz od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije pošto su u ovosezonskom izdanju istog takmičenja u polufinalu savladali crveno-bele sa 10:6 (1:3, 2:0, 4:1, 3:2).

Odlično su otvorili meč crveno-beli pa su posle prvih osam minuta imali dva gola prednosti (3:1), ali su Kragujevčani već do poluvremena uspeli da anuliraju zaostatak, a potom u preostale dve četvrtine potpuno dominirali u bazenu u Bečeju gde se održava finalni turnir. Posle treće deonice bilo je 7:4 za Šumadince. sve što je Zvezda uspela da uradi je da golom Strahinje Rašovića priđe na 7:5, da bi potom usledla serija Radničkog koja je rešila pitanje pobednika.

U pobedničkom timu Ćuk i Petković su sa po dva gola bili efikasniji od svojih saigrača, a na drugoj strani po dva puta su mrežu Radića pogađali Ranđelović i Strahinja Rašović.

Za prvi trofej u sezoni Radnički će se u ponedeljak sa početkom od 20 sati u Bečeju boriti protiv Partizana koji je ranije tokom dana ubedljivo savladao Vojvodinu sa 15:7.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter