Ispovest beogradske klaberke: Gde ću za Novu godinu?

O masovnim dočecima na trgovima grada da i ne govorimo: svaki put kada mi je u nedostatku izbora, doček na ulici izgledao kao, ne tako loša ideja, završila sam sa petardom u kosi i aritmijom od straha, hoće li me u ponoć u eforiji neko oboriti bez imalo saosećanja. Ne zaboravimo ovo je Beograd i ovde se na slavljima podrazumeva "srča do kolena".

Dakle, samo klubovi dolaze u obzir. Iako ih u Beogradu ima na pretek, nisam uspela da pronađem odgovarajući jer moje kriterijume ne zadovoljava pivo u plastičnoj čaši i guranje sa naloženim klincima. Ne, nisam snob ali mi se viđenje dobrog provoda razlikuje se od srednjoškolskog partijanja.

(old_image)

Pritom, ne podnosim zagušljive prostore. Kada biram klub visoko na listi prioriteta, nalazi se dobra ventilacija, iako sam i sama "social smoker" pa često u društvu zapalim cigaretu , ne želim da se gušim u duvanskom dimu.

Od ove godine, rođendan mi više ne počinje sa dvojkom a ne znam da li znate koliko ume da bude neprijatno kada vas u klubu klinci od 18 godina gledaju ispod oka. Taj osećaj mi zaista ne treba, makar za doček a planirala sam da to ove godine bude čisto ženski provod.

Jesam li spomenula da klub mora da ima parking? Najsigurnije se osećam kada svojim autom idem bilo gde a posebno za doček kada i nije baš lako, naći slobodno taksi vozilo, onda kada vi to želite.

(old_image)

Muzika mora da bude vrh, jer kakva bi to žurka bez žive svirke?! Atmosfera mora da bude toliko dobra da ne poželim da sednem iako imam 12tice na nogama.

Taman kada sam pomislila da tražim previše od života i da će žurka za doček 2015. godine biti onakva kakva mora a ne kako želim, shvatila koji klub u Beogradu ima sve ono što tražim. U pitanju je Klub InBox.

Jedna od nezaobilaznih tačaka za dobar provod. Enterijer je moderan i svetski. Atmosfera je vrhunska a populacija koja dolazi u klub InBox je pretežno starija. No Commnet Bend zabavlja goste od 22 časa. Pitam se samo jedno, da li još uvek ima slobodnog mesta?

Pogledajte još