Uhapšen pljačkaš banke u centru Beograda, za drugim se traga!

FoNet, Tanjug

19. 12. 2014. u 13:51

Ekspozitura Komercijalne banke u Makedonskoj ulici bila je na meti razbojnika. Jedan osumnjičeni je uhapšen, dok se za drugim traga. U napadu je lakše povređen radnik obezbeđenja

BEOGRAD - Policija je uhapsila L. P. (1996), koji je osumnjičen da je danas opljačkao filijalu Komercijalne banke u centru Beograda, saopštio je danas Biro MUP za saradnju s medijima.

Pripadnici policije su pronašli novac i oružje, a za drugim osumnjičenim se traga, navodi se u saopštenju.

Komercijalna banka saopštila je da je prilikom današnje pljačke njene ekspoziture u Makedonskoj ulici lakše povređen jedan radnik obezbeđenja, koji je odmah zbrinut i sada se dobro oseća. Kako Tanjug saznaje u MUP Srbije, razbojnik je drškom od pištolja udario radnika obezbeđenja u glavu.

U interesu istrage banka neće iznositi detalje pljačke, ali se podrazumeva da klijenti neće trpeti štetu, navodi se u saopštenju.

Budući da ekspozitura u Makedonskoj 32 ne radi vikendom, ona će biti ponovo otvorena u uobičajenom radnom vremenu u ponedeljak 22. decembra, stoji u saopštenju.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Djordje Petrovic

19.12.2014. 14:19

Tssss, banka opljackana? Moz samo obratno da bude. Za jedno popodne mogu da izdaju kredita u toj visini, nece ni osetiti.

leca

19.12.2014. 16:58

@maga - pa da neka bolje provere one koji u njoj rade ,,,,,,njima nestaju pare iz kase....sta cete kada se nekada u banku ulazilo sa puno znanja ,mnogo truda i zavrsenom skolom a sada moze i sa bubljaka .....hhahahaa ce izadjem na televizor a vi kako te,,,,,hahhahha

Милош

19.12.2014. 16:14

За ово нису криве деведесете. Он је сазревао после промена.

mora sve po zakonu i pravima

19.12.2014. 18:02

Ako nece da kaze odmah gde se krije daj te mu neograniceno vreme do dobre volje.