REŠI IH SE! Ako imaš ovih 5 tipova prijateljica neprijatelji ti ne trebaju!

1. Ljubomorna

Uvek je dobro imati nekoga u svom životu ko je uspješan, kako bi kod njega mogla da potražiš inspiraciju i motivaciju . Ali, neke devojke ne misle tako. To su one koje svaki tuđi uspeh gledaju s dozom zavisti. Možda je ona frustrirana zbog toga što njoj ne ide tako dobro u životu ili jednostavno želi biti jedina na vrhu. Koji god razlog bio, on nije opravdanje.

2. Takmičarski nastrojena

To je ona žena u tvom životu koja ti se uvek smeška, daje komplimente, hvali te i pokušava impresionirati. To ponekad može biti slatko i ohrabrujuće, ali češće je znak za oprez. Vrlo je verojatno da ona samo čeka pravu priliku da uskoči na tvoje mesto - u društvu ili na radnom mestu.

3. Opsednuta

U ovu grupu spadaju sve one koje ne mogu da dišu bez tebe, sve dok se ne zaljube. Tada njen novi objekt opsesije postaje njen dečko, a ti se polako počinješ osećati kao da više ne postojiš. Sve dok se ne posvađa ili raskine s njim. Tada ti ponovno postaješ najvažnija osoba u njenom životu.

4. Parazit

To je ona koja uvek kuka kako nešto ne može sebi da priušti ili kako nema novac, dok zapravo sve što želi je da joj drugi plaćaju kafe, izlaske i ostale provode. I uvek ima jadne izgovore za to zašto nema, dok je istina zapravo ta da ne želi ništa da preduzme po tom pitanju. Samo je na tebi koliko ćeš to trpeti.

5. Izgubljena

Ovaj tip nema apsolutno nikakvog pojma šta želi da radi i u kojem smeru ide njen život. Ona još uvek želi samo provode, da spava do podne I ništa ne radi, a ti si ta koja se više živcira oko toga, nego ona sama. I ti si ta koja uvek pokušava da je izvuči iz problema dok su svi ostali odavno dignuli ruke od nje.

Izvor: index.hr


Pogledajte još