Serena: Želim da stignem Štefi

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams izjavila je da ambiciozno i motivisano ulazi u novu sezonu i da je svesna šta mora da popravi.

Izvor: JT

Četvrtak, 18.12.2014.

22:33

Default images

Vilijamsova je osvojila sedam titula tokom protekle sezone, uključujući onu na US Openu, ali na ostalim Gren slemovima nije stigla do četvrtfinala.

U intervjuu za ESPN, koji je odradila Kris Evert, Serena je istakla da želi da unapredi svoju igru, kao i svoje kretanje na terenu.

Želim da mi se vrati servis. Ove godine sam imala razočaravajući servis, želim onakav kakav sam imala 2013. godine, ali bolju verziju za 2015. Imala sam toliko dvostrukih grešaka, otprilike sedam po meču i to me je izluđivalo. Kada sam promašivala servis, razmišljala sam: ’Uđi više’, ali to nije bio pravi pristup. Mislim da sam preveliki perfekcionista“, istakla je Vilijamsova.

Serena je na US Openu osvojila svoju 18. Gren slem titulu i tako se izjednačila sa Martinom Navratilovom i Evertovom. Za narednu sezonu američkoj teniserki je cilj da se što više približi rekordu Štefi Graf od 22 titule.

U ovom trenutku sam fokusirana na 19. titulu, a šansu imam na Australija Openu. Da li ću u tome uspeti tamo, ne znam. Ali, znam da ću ako dođem do 19. titule, iste sekundi početi da razmišljam o 20.“, naglasila je najbolja teniserka sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: