ŠEFE, POBILI SMO SVU DECU, ŠTA SAD DA RADIMO? Stravično pitanje koje je Taliban postavio svom komandantu posle masakra

Svakog dana se pojavljuju novi jezivi detalji masakra u pakistanskom gradu Pešavaru

  • 23

Još uvek traje trodnevna žalost u Pakistanu zbog zločina koji su počinili Talibani u vojnoj školi u gradu Pešavaru, kada su ubili preko 140 ljudi, od toga preko 130 učenika.

Jedanaestorica muškaraca naoružani puškama, bacačima raketa i prslucima sa bombama su upali u školu, a nakon što su zauzeli prostorije i pobili većinu učenika, jedan od njih je upitao nadređenog: "Šefe, pobili smo svu decu, šta sada da radimo?".

Šestorica Talibana koji su nosili prsluke sa bombama trebalo je da sačekaju da upadne vojska u školu, i da se onda detoniraju. Pakistanske vlasti su uspele da identifikuju i ljude koji stoje iza organizacije ovog napada, i sada je u toku potraga za njima.

Roditelji nastradale dece sada imaju ispred sebe jeziv zadatk da identifikuju ostatke nastradalih. Navodi se da je najmlađa žrtva imala samo 5 godina, i da joj je to bio prvi dan predškolskog. Talibani su je ubili iz neposredne blizine, iako im je bilo naređeno da ne pucaju na mlađu decu.

Nakon masakra u školi, vojska Pakistana je izvela 20 napada iz vazduha na talibanske ispostave na severu zemlje, gde je natradalo 57 ekstremista.

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profesor.Biologije

    18. decembar 2014 | 18:48

    Ovi ljudi u Alaha ne veruju, već su to satanisti.Ko u Alaha veruje zlo ne čini nikome

  • Sheldon

    18. decembar 2014 | 18:48

    Savezništvo s SAD Pakistan će još dugo da skupo plaća, pored toga nijedna gerilska organizacija ne može opstat toliko dugo kao npr. talibani bez određene podrške lokalnog stanovništva, tako a je tu i krivica na samim Pakistancima.

  • Dosta

    18. decembar 2014 | 19:17

    Boze daj da nestanu kazni ih, oni nisu ljudi, oni su greska prirode, monstrumi, neljudi, nakaze.......sljam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA