• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšeni kradljivci akumulatora u Vranju

Izvor Beta

Policijska uprava u Vranju saopštila je danas da je Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu podnela 13 krivičnih prijava protiv četiri osobe zbog sumnje da su obijali automobile iz kojih su uzimali akumulatore.

Kako se navodi, krivične prijave su podnete protiv četiri osobe iz Vranja i okoline koje su osumnjičene da su počinile ili pokušale tešku krađu.

"Vranjska policija je rasvetlila obijanje najmanje 13 automobila na području tog grada koja su izvršena u novembru ove godine, a u dva slučaja policija je osumnjičene uhvatila na delu, prilikom pokušaja obijanja automobila", piše u saopštenju.

Dodaje se da je od 13 akumulatora, koliko je ukradeno samo tokom novembra u Vranju, policija pronašla 11, koji su i vraćeni vlasnicima.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

modesty

Da li ce I kada da ih uhapse u Kraljevu? Ovde se to desavs svake nedelje I nista! U policiji samo sto ti ne kazu da tracis vreme kad dodjes da prijavis kradju!

v1adimir

@modesty Isto, na primer, za obijanje podruma (i manju stetu imovine) u centru Beograda. Nece ni da izadju na teren (mislim, trebalo je snimiti taj razgovor - cisto radi zabave :)); a, mogli bi svasta (?) da preduzmu.. Nego, drzava ume, samo kada treba da nas lupi po dzepu; Nista drugacije, od ovih lopova, heh.