Search
Close this search box.

Maja Nikolić: Imam dečka već 7 godina i daje mi da se zabavljam sa drugim!

Po ko zna koji put ispala kontradiktorna jer je prozivala koleginicu da je baveći se prostitucijom kupila stan (foto: Story)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Maja je već dugo u vezi (foto: Story) Maja Nikolić po prvi put priča o vezi u kojoj je već godinama – naravno, ona je sa muškarcem kojeg ne želi da predstavi javnosti.
Ja sam dugo, dugo godina u vezi. Neću otkrivati o kome se radi jer je to moja intima, ali vam mogu reći da živi u Nemačkoj i da je uspešan u svom poslu“ rekla je Maja za Kurir. Na pitanje kako je moguće da je u vezi kada je nedavno bila u vezi sa Alenom Savićem iz Holandije, Maja kaže: „Njega mi ne pominjite. Svaki bivši je bivši zato što nije valjao, a ono što je dobro traje i trajaće dugo, možda i do kraja života. On je moj oslonac, rame za plakanje, moj najbolji savetodavac, emotivni partner, najbolji prijatelj. Kada sam u vezi sa drugim čovekom, on mi je najbolji prijatelj, nas uvek vezuju neverovatne iskrene emocije“ Pevačica i preduzetnica je naglasila šta mora da ima muškarac da bi je osvojio.Ja mogu da se zabavljam samo sa nekim ko je Srbin i pravoslavac. Oni su iskreni, jaki, pravi muškarci. Naravno, drugi uslov je da može da mi ponudi nešto više od strasti, pošto je Maja Nikolić sama po sebi strast“ tvrdi pevačica. Pevačica je dovođena u vezu sa Milanom Marinkovićem, bivšim dečkom Sare Trajanović, ali i sa izvesnim Janom Štajnplicem.

POSLEDNJE VESTI