• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vodimo vas u klabing!

Izvor mondo.rs

Poklanjamo vam dva puta po dve ulaznice za klub Dot u petak i subotu.

MONDO vas vodi u klub Dot u petak i subotu, a vi bi trebalo da odaberete kog dana želite u provod, i pošaljete nam svoje ime, prezime i dan za koji se prijavljujete na adresu [email protected]. Dobitnici će u četvrtak prepodne biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada.

Povezane vesti

Dolazeći vikend u beogradskom klubu Dot biće još jedan party vikend za pamćenje! U petak, 19. decembra, za DJ pultom biće šarmantna Lea Dobričić i njen kolega Mirko Lazarević – dok je u subotu, 20. decembra, na programu najljubavniji DJ duo koji čine Ewox i Tamarinsky.

Petak, 19. decembar, u Dotu donosi eksploziju kvalitetnog zvuka uz setove dvoje “prekaljenih” beogradskih DJ-eva! U pitanju su Lea Dobričić i Mirko Lazarević, koji žurku zakazuju za 23h.

U subotu, 20. decembra, moto će biti "Samo Ljubav" uz Back2Back DJ duo Ewox & Tamarinsky! U njihovim DJ setovima dominira žilav, underground zvuk: fuzija techno, house, deep house, nu disco i elektronske indie muzike. Jednom rečju – puštaju samo ljubav!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kewwell

Koje godiste je Lea?

SERIJE