Vesti

0

Dveri očekuju izbore u 2015. godini

Autor: SA

Izvor: Beta

Dveri očekuju izbore u 2015. godini

Izvor: Foto: Beta

Obradović je kazao da taj pokret očekuje sve veća socijalne tenzije, više štrajkova i protesta protiv vlasti, ali i "nemogućnost Vlade da ispuni bilo šta od svojih predizbornih obećanja i dalji konflikt unutar same vlasti".

"Zato smo duboko uvereni da nas u sledećoj godini očekuju vanredni pokrajinski i lokalni izbori, a vrlo moguće i vanredni republički, pa čak i predsednički izbori", rekao je Obradović.

Skupštini su se obratili deputat ruske državne Dume (Skupštine) Oleg Vladimirovič Lebedev, predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić i član Centralne otadžbinske uprave Srpske radikalne stranke Miljan Damjanović.

Sanda Rašković Ivić kazala je da je put za pravljenje patriotskog bloka otvoren, dok je Damnjanović kazao da će SRS biti raspoložena za saradnju sa svim političkim organizacijama koje "se nisu ukaljale saradnjom sa dosmanlijskom vlašću".

Tokom radnog dela skupštine doneta je odluka da delovanje pokreta bude formalizovano i da svi organi Dveri budu usklađeni sa važećim zakonskim propisima o političkom organizovanju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR