Poklanjamo 3x2 karte za film "Francuskinje"

Delimo 3x2 karte za film “Francuskinje“ koji se emituje večeras od 19:50 u bioskopu Takvud. Prvih troje čitalaca koji pošalju mejl “za film Francuskinje“ na superzena@b92.net sa imenom, prezimenom i brojem telefona dobiće karte.

Izvor: Super žena

Četvrtak, 11.12.2014.

09:54

Default images

Komična, ali ujedno i romantična drama prati živote 11 žena iz 21. veka u Parizu, u proleće, po nestabilnom vremenu, kakve su i naše junakinje u toku ovih 28 dana.
Raskidi, nove ljubavi, bolesti, veze, seksualnost, vesele bure života koje neće ni njih poštedeti, a samo humorom će prevazići teške trenutke. One nemaju nikakve veze jedna s drugom, ali onda, pojaviće se zajedno u jednoj lažiranoj sceni koja prikazuje njihovu slobodu i humor koji se suočavaju sa njihovim personifikacijama: ekspresnim i uznemirujućim promenama kod žena danas.
Glavne uloge u ovom zanimljivom filmu tumače Vanesa Paradi, Leticija Kasta, Izabel Anđani, Odri Flerot, Alis Taljoni i Stenli Veber.
Pogledajte trejler za film koji je režirala Odri Dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: