• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li ste obezbedili svoje mesto na EDM žurci?

Izvor mondo.rs

Poklanjamo vam ulaznice za muzičko scenski spektakl United We Dream koji će u subotu, 13. decembra biti održan u beogradskoj Savamali.

Banging presents: United We Dream je još jedan muzički i scenski spektakl koji će se održati u Mikser House-u koji nam je pripremio najbolji party brend u Srbiji.

Karata je ostalo još malo, požurite i obezbedite sebi mesto na dešavanju koje će pomeriti granice beogradskog noćnog života i pokazati da Beograd i Srbija mogu biti u rangu sa svetom. Organizatori najavljuju najkvalitetnije sprske izvođače, fenomenalnu scenografija i light show, mnoštvo propratnih zanimljivosti i iznenađenja i vrhunski provod.

Poklanjamo karte za žurku

MONDO vam poklanja karte za United We Dream. Prvih 10 koji nam pošalju mejl sa naznakom "Belgrade Banging" na adresu [email protected] osvojiće po dve ulaznice. Dobitnici će putem mejla biti obavešteni o načinu na koji mogu da preuzmu karte.

  Kako kažu, United We Dream je događaj za one koji žele da iskuse neverovatnu pozitivnu energiju, ljubav i prijateljstvo koje pruža samo Belgrade Banging porodica. Sa vizijom da ujedini najbolje domaće EDM izvođače i da pokaže da Srbija ima velike zvezde u usponu, Belgrade Banging predstavlja 6 izvođača koji će ispuniti vaše najveće EDM snove: Tom Gepard, Cavin Viviano, Erick Kasell, Rosske, Oakich i Matalive.

Ono što je specifično za muzički program ovog dešavanja jeste to da će ovi sjajni momci nastupati zajedno, odnosno “back-to-back”. United We Dream će otvoriti Oakich i Matalive, nakon kojih će kao headline nastupiti Tom Gepard i Cavin Viviano. Zatim će do ranih jutarnjih časova nastupati Rosske i Erick Kasell.

Cena karte će poskupeti na ulazu. Karte možete rezervisati na 065/BANGING, odnosno 065/2264464 i preuzeti svakog dana u Mikseru od 12 do 20 časova. Cena karte je 400 dinara.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zemunac

Na Wonderland Open Air 2015 Festivalu , ocemo Angerfista !!

SERIJE