Mitsubishi pokrenuo novogodišnju prodajnu akciju

Generalni uvoznik Mitsubishi automobila za Srbiju i Crnu Goru, Inoto Motors, pripremio je novogodišnju akcijsku ponudu kojom su obuhvaćeni modeli Lancer, ASX i Outlander.

Automobili

Izvor: PR

Ponedeljak, 01.12.2014.

12:16

Default images

Restilizovani Lancer u Invite paketu opreme sa 9 vazdušnih jastuka, 16 inčnim alu felnama, automatskim klima uređajem i 1.6 litarskim benzinskim motorom sada košta 14.990 €.
Krosover ASX, takođe u Invite paketu, može da se kupi za 16.990 €, a uz doplatu od 1.000 € u ponudi je paket Intense koji dodatno nudi 17 inčne alu felne, bezkontaktni ključ, ksenon farove, Bluetooth, elektrosklopive spoljne retrovizore sa integrisanim migavcima, zatamnjena stakla i LED dnevna svetla.

I ovaj model pogonjen je 1.6 litarskim benzincem.
Mitsubishi Outlander sa 2.0 litarskim benzinskim motorom, automatskim menjačem i pogonom na sva 4 točka na akciji košta 24.990 €.

U okviru akcije, kupac modela Outlander dobija na poklon i paket Sport koji uključuje 18 inčne alu felne, beskontaktni ključ i polukožna sedišta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: