Tadić sa Milosavljevićem o gripu

Predsednik Boris Tadić razgovarao je sa ministrom zdravlja Tomicom Milosavljevićem, koji ga je informisao o situaciji u Srbiji povodom pandemije novog gripa.

Izvor: Tanjug

Petak, 30.10.2009.

16:50

Default images

Ministar Milosavljević izvestio je predsednika Tadića gde su u Srbiji prijavljene epidemije gripa izazvane virusom H1N1, kao i o merama koje se preduzimaju u sprečavanju širenja pandemije i lečenju obolelih, saopštila je pres-služba predsednika Srbije.

Predsednik Tadić je istakao da Vlada Srbije mora preduzeti sve mere kako bi epidemija ovog gripa prošla sa što manje posledica i kako bi se građani što bolje zaštitili.

Predsednik Srbije je naglasio da državni organi moraju još više da urade na informisanju i edukaciji građana o načinima prevencije ove bolesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: