Petak, 28.11.2014.

14:38

IPTL: Ana počela sa 6:0

Ana Ivanović deklasirala je Danijelu Hantuhovu sa 6:0 i tako dala doprinos pobedi svoje ekipe Majkromaks Indijan Ejsiz u Međunarodnoj premijer ligi (IPTL).

Izvor: SO

Default images

Anina ekipa je ukupnim rezultatom 4:1 u pobedama bila bolja od Singapur Slemersa. U miksu su Bopana i Mirza savladali Soareša i Hantuhovu 6:4, u meču legendi Santoro je bio bolji od Raftera 6:5, Monfis je dobio Hjuita 6:1, a jedini trijumf Slemersima doneli su Kirjios i Berdih nad Bopanom i Monfisom (6:2).

Domaćini takmičenja su i Filipini, Singapur i Ujedinjeni Arapski Emirati, a nadmetanje je organizovano po uzoru na indijsku kriket Premijer ligu, uz ukupni nagradni fond od 29,7 miliona dolara.

Učešće u ligi potvrdili su i prvi teniser sveta Novak Đoković, Amerikanka Serena Vilijams, kao i najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović. Uz njih, igraće još i Britanac Endi Mari, Francuz Žo-Vilfred Conga, Ruskinja Marija Šarapova i Dankinja Karolina Voznijacki.

Timovi će se takmičiti u singl i dubl konkurenciji, kao i u miks dublu i singlu legendi.

Više o ovom neobičnom takmičenju pročitajte na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: