(VIDEO, FOTO) SKANDAL U ENGLESKOJ: Evo zašto je prekinut meč Totenhema i Partizana u Ligi Evrope
Foto: Reuters

Neverovatno

(VIDEO, FOTO) SKANDAL U ENGLESKOJ: Evo zašto je prekinut meč Totenhema i Partizana u Ligi Evrope

Fudbal -
Utakmica je bila prekinuta u 42. minutu pošto su navijači po treći put uleteli na stadion u Londonu
1 / 6 Foto: Kurir Sport

LONDON - Navijači Totenhema su u 42. minutu na nekoliko minuta prekinuli meč sa Partizanom u petom kolu grupe C Lige Evrope.Prvi prekid se dogodio u 23. minutu. Jedan navijač je utrčao na teren, a onda su ga redari jurili skoro minut po celom terenu. Obezbeđenje je uspelo da savlada ovog navijača i da ga izvede sa terena.

Samo tri minuta kasnije novi incident. Jedan od navijača sa tribina utrčao je i počeo je da pravi šou na terenu, a obezbeđenje je ponovo moralo da interveniše.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Glavni sudija meča Jevgenij Aranovski iz Ukrajine je posle trećeg upada navijača u 42. minutu odlučio da nakratko prekine meč. On je odlučio da igrače pošalje u svlačionicu dok organizator ne uspostavi kontrolu situacije. Utakmica je nastavljena posle nekoliko minuta.

Utakmica je bila prekinuta najverovatnije iz markentinških razloga. Sva trojica navijača, koja su u različitim razmacima uleteli na teren, nosili su istu majicu s natpisom "Basbud FC" i želeli su da se fotografišu sa domaćim igračima, odnosno da naprave selfi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track