7 privedenih zbog ubistva navijača

Turska policija privela je sedam osoba na informativni razgovor povodom ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

19:25

Default images

Turski ministar inostranih poslova Mevlut Čavušoglu obavestio je danas šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića da turska policija vrši opsežnu istragu o ubistvu navijača Marka Ivanovića u Istanbulu i da je ovim povodom na informativni razgovor već privedeno sedam lica.

U telefonskom razgovoru, Čavušoglu je Dačiću rekao da će nas redovno izveštavati o toku istrage.

Turski ministar ponovo je izrazio saučešće povodom ubistva srpskog državljanina Marka Ivkovića pred utakmicu u Istanbulu, saopštilo je ministarstvo spljnih poslova Srbije.

Ivanović je ubijen prošlog petka u Istanbulu, gde je došao da gleda košarkašku utakmicu beogradske Crvene Zvezde i Galatasaraja. Ivković je sahranjen juče, na Bežanijskom groblju.

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu, izjavio je ranije danas turski ministar policije Efkan Ala.

Novosađani odali počast Ivkoviću

Novosađani su danas paljenjem sveća na centralnom gradskom trgu, kod spomenika Svetozaru Miletiću, odali poštu ubijenom Ivkoviću.

Veliki broj, uglavnom mladih ljudi, odazvao se pozivu redakcije "Novina novosadskih" i u miru i dostojanstveno odali su poštu Ivkoviću.

Među njima je, kako je na licu mesta rečeno Tanjugu, pored navijača Crvene zvezde, bilo i dosta pristalica Vojvodine, Partizana i Fudbalskog kluba Novi Sad, ali i onih kojima sport baš i nije sfera interesovanja.

Na pločniku ispod slike tragično stradalog 25. godišnjeg mladića, koja je bila zakačena na spomenik Miletiću, bio je raširen transparent "Počivaj u miru Jagoda 1989 - 2014".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: