Vesti

2

Odbornici SNS i DS bojkotovali Draškovićevu komemoraciju

Autor: VS

Izvor: jugpress.com

Odbornici SNS i DS bojkotovali Draškovićevu komemoraciju

Izvor: Foto:medvedja.org.rs

Sednici je iz opozicije prisustvovao jedino nekadašnji predsednik opštine Medveđa Živojin Pavlović koji je bio najpre odbornik URS a onda prešao u SNS.

Slobodan Drašković je ubedljivo pobeđivao na lokalnim izborima kao kanditat  Grupe gradjana za Gornju Jablanicu a lokalni odbor SNS, kome su se pridružili i pojedini članovi DS i ranijeg URS-a na sve moguće načine su pokušavali da diskredituju pokojnog Draškovića i izazovu njegovu smenu.

Gradjani Medveđe sa kojima smo razgovrali su ogorčeni zbog ovakvog postupka odbornika opozicije i kažu da političko rivalstvo nije opravdanje za ljudsko bezumlje.

U Medveđi je danas proglašena trodnevna žalost, a Draškovićevo telo je danas popodne izloženo u lokalnom Domu kulture da bi  mu brojni gradjani, iz svih nacionalnih zajednica, odali poštu.

Za sutra u 10 je zakazan komemorativni skup u Domu kulture, a Drašković će biti sahranjen u rodnom selu Vrapce sutra u 13 sati.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Vlada

Ko zaista laže? Autor teksta je jedini, od koje sam pročitao da je malo zagrebao po političkom raspoloženju građana opštine, povodom smrti predsednika opštine Medveđa, što je dovelo do prednjeg komentara. Nije jasno ko još u to veruje da se opozicija uplašila navodnog "haosa", koji bi izazvala jedna ucveljena žena, koja je dan ranije davala šestomesečni pomen svom ocu, a narednog dana već joj se na odru nalazi mrtav-jedini brat, a ona na ulazu gde se odaje pošta, čeka i broji ko će od opozicije doći da se oprosti od predsednika, da bi napravila haos, a uzgred rečeno žena, za koju bi većinska Medveđa poželela da je njima sestra. No biće nešto drugo. Briljantno je autor teksta primetio da je poštu odao jedan,ipak gospodin iz opozicije.Ako je pok.Slobi neko zaista bio politički protivnik to je bio taj gospodin, jer on ima više političkog protivničkog staža, neka cela ta ostala "opozicija", pa je čudo kako se njemu ništa nije dogodilo. Pre će biti da se ta "opozicija" uplašila "haosa", koji je več nastao,što su zdušno zaključili uz "čašicu razgovora" u sedište opozicije (kafani "Lovac") a to je da je ispred Doma kulture čekalo više od hiljadu građana u red dug više stotina metara ili možda onoga što se dogodilo sve do sahrane pok.predsednika, čijem ispraćaju je što u Domu kulture, na komemoraciji, kući ili na poslednji ispraćaj prisustvovalo preko 4.000, građana,zanemareći one koji iz zdravstvenih razloga ili nisu imali čime da dođu ili drugih razloga nisu mogli da neposredno odaju počast i pozdrav, što za one koje se bave izbornom matematikom za Medveđu koja broji oko 8.000 ljudi, dobro znaju šta znači. Još jednom čestitka autoru teksta, saučešće porodici i nek im bog podari snagu da sve to izdrže,a pok.Slobi anđeoski raj i na kraju zaista se slažem sa prethodnim komentatorom: toliko o tome.

Medvedja

ponovo laže grupa gradjana!!! sestra pokojnog predsednika Opštine Slobodana Draškovića je stajala na ulazu zgrade doma kulture u Medvedji gde su meštani odavali poslednji počast pokojnom predsedniku Opštine i pričala svakome ko prodje ako se neko od njegovih protivnika (neko iz opozicije) pojavi ona lično ima da napravi haos i lično će istog izbaciti napolje!!!!!!!! a lično znam ljude iz opozicije koji su pošli i vratili se kada su čuli sve ovo...toliko o tome!