B92: Zašto je Mijailović bez trake

Burna nedelja u FK Crvena zvezda donela je crveno-belima još veći zaostatak u odnosu na Partizan, ali i novog kapitena i nemire u ekipi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.11.2014.

10:50

Default images

Umesto Nikole Mijailovića, koji je po mnogo čemu bio lider svlačionice i kada nije imao traku na ruci, uloga kapitena dodeljena je Darku Lazoviću.

Traku skinuta sa ruke Mijailovića odlukom genseka Zvezdana Terzića i predstavlja samo vrhunac sukoba koji traje na još od jula i utakmice u Belgiji.

Kako saznaje B92, Mijailoviću je zbog fizičkog sukoba u svlačionici u utorak, traku oduzeo gensek Zvezdan Terzić. Taj čin bio je samo vrhunac neslaganja i nesporazuma koji je postojao na relaciji kapiten-prvi operativac kluba, još od jula ove godine.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, prvi nesporazumi nastali su još na pripremnim utakmicama u Belgiji, a nastavljeni su u Sloveniji. Iako je pojedini beogradski mediji u svojim izdanjima od ponedeljka, najavljuju odlazak Mijailovića, prema saznanjima B92, Mijailović nema nameru da napusti "Marakanu".

I dok fudbalska "čaršija" već spekuliše da je Mijailović samo „test proba“ za trenera Nenada Lalatovića i njegov mogući odlazak iz kluba, B92 će se u opširnoj temi baviti stanjem u klubu iz Ljutice Bogdana. Zašto se klub olako odrekao najiskusnijih igrača, koji su želeli da ostanu?

Kako je bivši sportski direktor, koji je otišao sa "Marakane" uz optužbe najiskusnijih igrača da radi protiv interesa kluba, u međuvremenu potpisao ugovor o zastupanju sa dvojicom talentovanih fudbalera iz ovog pogona?

Ko su bili igrači na spisku Nenada Lalatovića koje je želeo u klubu, a ko je zaista došao, kako je nastao slučaj "Đorđević", i koliko je zaista ugrožena pozicija aktuelnog trenera?

Konačno, ko ima hrabrosti i želje da se upusti u predsedničku trku. Opširnije u temi na sledećem LINK-u.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: