• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Idemo u London da uživamo!

Izvor mondo.rs

"Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je trener crno-belih Marko Nikolić posle pobede nad Napretkom, a pred put na utakmicu sa Totenhemom.

 Partizan - Napredak: Nikolić ponosan na igrače Izvor: MN Press

Izvor: MN Press

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Napretka u Superligi i nastavkom niza dobrih rezultata, ali da njegova ekipa do kraja jesenjeg dela ima još mnogo posla.

Partizan je u nedelju uveče, na svom terenu, pobedio Napredak rezultatom 3:1, u utakmici 13. kola Superlige i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i titulu "jesenjeg prvaka".

"Smeta mi način na koji je primljen gol, iz naše neozbiljnosti, ali treba razumeti da ovi igrači u teškim okolnostima žive i rade, a postižu ovakve rezultate. Potpuno smo kontolisali utakmicu i zasluženo pobedili. Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, dok Napredak zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova.

"Zadržali smo pobednički ritam i odličan skor zbog čega sam posebno zadovoljan i sada možemo da uživamo u utakmici u Londonu. Svako voli da igra u Engleskoj, pa tako i mi. Ali, još nismo završili posao, čekaju nas tri mnogo teške i važne utakmice do kraja polusezone", dodao je on.



Trener Napretka Saša Štrbac rekao je da protiv Partizana nije hteo da se brani i ocenio je da je njegova ekipa po igri zaslužila više bodova nego što je osvojila.

"Nisam hteo da se branim, ušli smo otvoreno u utakmicu, došli smo da igramo fudbal. Bio je lep za gledanje, jedino meni nije bilo lepo. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, Partizan svoje jeste i zasluženo pobedio", rekao je Štrbac.

"U sledećem kolu igramo protiv Donjeg Srema, pa protiv Rada, da završimo polusezonu pa da vidimo gde smo. Te dve utakmice su veoma važne, da osvojimo 14-15 bodovada 'izvadimo' ovu polusezonu. Po igrama smo zaslužili mnogo više bodova nego što smo osvojili", dodao je Štrbac.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lakirana cipelica

I grobari ce da uzivaju kada bude bilo 1:2. Partizan sampion.

dusanpfc

Kakvo crno uzivanje te snaslo. Bolje lepo bunker i grcevito branjenje 90 minuta i cekanje bilo kakvog prekida ili kontre za moguci gol, pa posle uzivaj kao covek. Nije sramota igrati bunker, niti za nereseno, tako je Celzi uzeo LS. Samo Partizan i Zvezda se loze da uvek idu na pobedu, pa puknu ko...

mhm

@dusanpfc Da da Celzi uzeo LS, a vi sa bodom i zadnjim mestom u grupi (zagarantovanim) u LE, pa bar da vam treba bod pa da kaze covek treba bunker, nego neces ti glavnu stvar da kazes a to je: DA SE BOJIS DA AKO BUDETE IGRALI FUDBAL MOZETE OPUSTENO PRIMITI 5 KOMADA, DA NECES DA MENJAS TOLETA JER TI JE ZAGARANTOVANA TITULA A U EVROPI STREPIS OD SAMROKA, DA JE NAS FUDBAL DOTAKAO DNO JER JE TAKO OCAJAN PARTIZAN NA ZALOST NAJBOLJI U SRBIJI!!! A TVOJ KOMENTAR I IZJAVA TRENERA SAMO GOVORE GDE JE DANAS SRPSKI FUDBAL....

special image