Društvo

VOZAČ BMW-a SMRTI: Pre nego što sam seo u kola popio sam 20 rakija!

Objavljeno: 23.11.2014 | 12:03Izvor: Telegraf.rs

- Popio sam 20 rakija od maline u tom kafiću. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim - rekao je policiji Dušan Jovanović (19), koji nije polagao vozački ispit i nema dozvolu

Dušan Jovanović (19) vozio je bez dozvole, pijan, brzinom većom od 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav, pokazuju prva saznanja iz policije! U nesreći su poginuli Nemanja Antić (18), Miloš Jankovič (20) i devojka Anastasija Stajić (16), a povređeno je još troje mladih ljudi.

Prema rečima očevidaca, vozač BMW-a nije kočio sve do trenutka kada je uleteo u vodu, kada su u mraku zasijala štop svetla. Policija je vozaču izmerila 0,85 promila alkohola u krvi i ispoljavao je veliku agresiju, zbog čega se sumnja da je bio pod dejstvom narkotika, što će biti utvrđeno nakon rezultata posebnog istraživanja.

- Popio sam 20 rakija od maline u tom kafiću. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim – rekao je policiji vozač, nakon čega mu je određen dvodnevni pritvor, piše “Blic”.

Automobil, vredan više od 10 hiljada evra, vodi se upravo na Jovanovića, iako nije polagao vozački ispit i nema dozvolu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u