Koroman: Mogao sam da igram za Partizan

Novosti online

21. 11. 2014. u 18:27

Januara 2002. godine sam imao utanačen prelazak u Humsku i nije mi bilo svejedno kao Zvezdinom detetu, ali sam dobio atraktivniju ponudu od Dinama iz Moskve - priča Ognjen

Malo je nedostajalo da jedan od velikih zvezdaša obuče dres “večitog rivala” - Oganjen Koroman. To je i sam fudbaler priznao.

- Januara 2002. godine sam imao utanačen prelazak u Partizan! I već sam se bio pomirio sam sa sobom da ću obući dres Zvezdinog „večitog“ rivala. Nije mi bilo svejedno kao zvezdašu i Zvezdinom detetu, ali nisam imao problem s tim, jer poštujem klub iz Humske, a to je bila dobra prilika da fudbalski napredujem. Ne bih bio ni prvi ni poslednji fudbaler koji navija za jedne, a igra za druge. Uostalom, dotle nisam imao nijedan seniorski meč u Zvezdi, pa se ne bi digla prašina, kao u nekim drugim slučajevima te vrste. Međutim, sudbina je umešala prste. Dobio sam atraktivniju ponudu Dinama i završio u Moskvi - otkrio je Koroman u razgovoru za “Mozzart sport”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Stojke, Kleo, Milko...

21.11.2014. 18:52

Hvala Bogu pa nisi zaigrao za Partizan! A inače, svakom Zvezdinom detetu i fudbaleru je san da fudbalski napreduje u Partizanu!