Položaj spavanja otkriva u kakvoj ste vezi

by | novembar 19, 2014

Svaka veza je posebna i drugačija, ali kada govorimo o parovima i njihovim navikama postoje zajedničke tačke prema kojima je moguće odrediti kvalitet veze ili odnosa između partnera.

kašika

Jedan od načina je položaj spavanja partnera. Otkrijte šta vaše noćne rutine govore o vašoj vezi.

Članak se nastavlja posle reklama

1. Lice prema licu s dodirom

Reč je o najintimnijoj pozi koja je uobičajena za nove parove koji su zaljubljeni do ušiju. Ona opisuje intimnost, ljubav i seksualnu aktivnost. Isto vredi i za pozu u kojoj su partneri oboje na istom boku, zagrljeni.

2. Svako u svom položaju

Članak se nastavlja posle reklama

Znak opuštenosti između partnera. Ova poza spavanja uobičajena je za partnere koji se dobro poznaju i koji su zajedno prošli uspone i padove. Ona opisuje veliko poverenje i poznavanje partnera.

3. Leđa o leđa ali se dodirujete

Članak se nastavlja posle reklama

Iako izgleda kao vrlo hladna poza spavanja, zapravo je reč o snažnoj intimi. Tek primetan dodir zapravo označava veliku povezanost i potrebu da budu zajedno. Par se vrlo dobro poznaje, opušteni su te oboje poštuju lični prostor partnera.

4. Vaša glava na njegovim grudima

Članak se nastavlja posle reklama

Vrlo intimna poza spavanja koja opisuje ljubav i veliku strast. Takođe je tipična za novopečene parove i najčešći je položaj nakon vođenja ljubavi.

5. Licem u lice, ali bez dodira

Članak se nastavlja posle reklama

Ovakva poza opisuje parove koji su dugo zajedno te koji su odavno prošli početnu fazu lude zaljubljenosti. Iako nemaju potrebu za konstantnim dodirima parovi koji spavaju u ovakvom položaju vrlo su povezani i zavise jedni od drugih.

6. Na boku u istom smeru bez dodira

Ova poza spavanja zapravo opisuje popularni spoon položaj, ali bez intimnig dodira. Parovi koji najčešće spavaju u ovom položaju vrlo su intimni i povezani. Ali, isto tako, reč je o vezi koja ima malih trzavica čega su svesna oba partnera.

Članak se nastavlja posle reklama

7. Leđa o leđa, ali bez dodira

Ovaj položaj opisuje partnere koji se vrlo dobro poznaju i poštuju. Iako zvuči vrlo hladno, reč je o stabilnoj vezi u kojoj su se partneri već zasitili stiskanja i maženja te uživaju u svojoj slobodi i svom zasluženom miru.

Izvor: zadovoljna.hr
M.G.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: