Najnovije vesti
Riznica Misterije
Naučnik na samrti objavio: 18 vanzemaljaca radi u američkoj vladi

Naučnik na samrti objavio: 18 vanzemaljaca radi u američkoj vladi

Naučnik čuvene Oblasti 51 i vladin službenik Bojd Bušman izneo je na samrti jednu od najneverovatnijih i neobičnih ispovesti ikad. On je na video snimku otkrio navodne tajne američke federalne vlade, koje nisu daleko od brojnih teorija zavere o vanzemaljcima, piše “Igzeminer”.

531189_bojd-busman-jutjub
531189_bojd-busman-jutjub

Bušman je umro 7. avgusta, ali je pre toga dao intervju koji je privukao mnogo pažnje.

Ono što je kod njegovih otkrića najviše zapanjilo javnost nije samo tvrdnja da su NLO stvarni, već navodi da u ovom trenutku ukupno 18 vanzemaljaca radi za američku vladu. On je takođe rekao das u neki od njih stari najmanje 250 godina.

On je takođe rekao da američka vlada decenijama radi sa vanzemaljcima i da je tokom tog perioda ta informacija čuvana u tajnosti od šire javnosti.

Bušman je istakao da je u Oblasti 51 on bio odgovoran za primenu vanzemaljske tehnologije “obrnutog inženjeringa” u američkoj vojsci. On je otkrio da je vanzemaljska letelica stvarno imala oblik “letećih tanjira”, i da je bila široka 11,5 metara.

Bušman nije prvi bivši vladin službenik koji je podelio svoje iskustvo iz tajnih vladinih ustanova, poput Oblasti 51, međutim on je do sada najkredibilniji.

Činjenica da je radio kao vazduhoplovni inženjer i da je svoje tvrdnje izneo na samrtnoj postelji dodaju svemu tome određenu težinu, ukazuje “Igzeminer”.

Bušman je takođe napravio nekoliko fotografija za koje tvrdi da su na njima vanzemaljci koji rade u Oblasti 51, i rekao da su neki od njih umrli dok su radili u ovoj ustanovi u Nevadi.

Oblast 51 je operativna od 1955. godine, podseća “Igzeminer”, i od tada je u centru raznih teorija zavere i spekulacija.

Iako je Bušmanove tvrdnje teško dokazati, jedno je sigurno – njegov snimak je definitivno ostavio traga. Otkako je postavljen 8. oktobra, do danas je pregledan više od tri miliona puta.

Intervju Bojda Bušmana možete pogledati ovde: