ZVEZDA IMALA PAKLENI PLAN: Da Luku Jovića spoji sa najtalentovanijim igračem Partizana! (VIDEO)

Klub sa "Marakane" je hteo da iskoristi to što mladi igrač nema priliku da igra u crno-belom dresu

  • 13

Da li je na pomolu bila nova "razmena" između večitih rivala? Prema najnovijim informacijama, izgleda da je Crvena zvezda "zagrizla" za još jednu mladu nadu Partizana.

Posle dovođenja Jovana Krnete i Milana Jokića, na "Marakani" razmišljaju da dovedu 17-godišnjeg napadača Partizana Ivana Šaponjića.

Momak, koji čini odličan tandem u kadetskoj reprezentaciji sa Zvezdinim napadačem Lukom Jovićem, nema priliku da igra u Partizanu jer prednost imaju Petar Škuletić, Danko Lazović i Beko Fofana.

Zvezda je, prema pisanju "Politike", to htela da iskoristi. Šaponjić je u maju potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, za koji je debitovao prošle sezone na utakmici sa Spartakom iz Subotice.

Međutim, menadžer Nenad Jestrović poručio je da je Zvezda bila zainteresovana prošle godine za Šaponjića, dok nije potpisao ugovor, i da će mladi napadač ostati u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    31. oktobar 2014 | 17:12

    Hahaha imaju pakleni plan haha, pa ovaj mali je Pele za ovog njihovog Falkaa. Decko zna gde mu je buducnost... a pogodili su sa Krnetom hahaha neka nas oslobode jos takvih talenata.

  • simon

    31. oktobar 2014 | 16:43

    uvek su tak i radili! uvek imaju neki pakleni plan! samo sto partizan nije sloboda,pa da uzmu igraca na dodjem ti!

  • zigi

    31. oktobar 2014 | 18:17

    Vasi planovi su poznati i fifi , uefi i pliciji.Placanje sudija za ponistavanje golova protivnicima i dosudjivanje po 2 penala u prosjeku svake druge utakmice.A sto se tice mladih igrca najbolji vam je primjer da vracate u svoje redove >mladjanog ZIGICa..hahaha hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA