Lalatović: I da ponovo izgubimo neću dati ostavku!

S.I.

31. 10. 2014. u 12:43

Nije tačna informacija da ću napustiti klub ako nas Rad opet pobedi. Kada budem rešio da odem znaće svi, ne prijaju mi porazi, al ito je fudbal - poručio trener Zvezde

ELIMINACIJA od Rada u Kupu Srbije teško je pala svima u Crvenoj zvezdi, posebno treneru Nenadu Lalatoviću, ali ne u toj meri da odustaje od svog posla, od Zvezde, i to u situaciji kad ima samo dva boda zaostatka za vodećim tandemom, Partizanom i Vojvodinom. Zato je i oštro demantovao pisanje pojedinih medija da se poverio prijatelju kako će posle eventualnog prvenstvenog neuspeha sutra na Vračaru sam otići sa klupe.

- Ja to nikad nisam izjavio! Poznato je da neki novinari ponekad pišu gluposti, a ovaj je napisao veliku glupost. Kada rešim da odem vi ćete to znati. Ja sam, kao veliki zvezdaš, navikao da pobeđujem i naravno da mi ne prija kad izgubim meč. Ako neko treba da preuzme krivicu za to onda sam to ja. Trenutno ne razmišljam o ostavci, imam podršku kluba, a kad rešim da napustim "Marakanu", javno ću saopštiti - u dahu je govorio Lalatović.

Crveno-beli će u nedelju u isto vreme (13.00) pokušati da se revanširaju "građevinarima". Lalatović je najavio promene kako u načinu igre, tako i u sastavu tima.

- Moramo da promenimo nešto da bismo pobedili. Loš teren nije izgovor, moramo da odigramo bolje nego što smo igrali, i da kroz pas igru ostvarimo ono što želimo. Tu smo grešili u prvom meču, jer je u napadu igrao Jović, koji je bolji sa loptom u nogama nego u vazduhu, a mi smo preskakali igru. Ja to nisam tražio od mojih igrača, teren je bio takav da su se oni odlučili za takve pokušaje u toku utakmice. Primili smo gol iz prvog šuta u drugom poluvremenu, oni su se povukli i čekali kontre, a ekipa koja igra tako će sigurno dočekati još neku priliku za gol.

Đorđe Rakić je preboleo stomačni grip i biće spreman za utakmicu koju u Zvezdi smatraju jednom od ključnih za ishod jesenje polusezone.

- Prvo poluvreme protiv Rada smo, nažalost, izgubili. Okrećemo se drugom poluvremenu, koje je za nas mnogo važno. Eventualnom pobedom ostajemo u trci za titulu, i ispravljamo ovu grešku od srede. Neće biti nimalo lako. I ranije sam rekao da je teško pobediti istog protivnika dva puta, mi nismo uspeli da pobedimo u prvoj utakmici, a nadam se da hoćemo u drugoj. Očekujem mnogo bolju partiju od one koju smo prikazali u Kupu - rekao je Lalatović.

Cene ulaznica za duel na stadionu Obilića ostale su nepromenjene od kup meča i koštaju 400 dinara.

BEZ GOLA IZ IGRE 311 MINUTA

CRVENA zvezda je u poslednja tri meča doživela dva poraza (po 1:0) i pobedila Donji Srem (1:0), a iz igre nije postigla gol 311 minuta. Sremci su pali sa bele tačke, a poslednji strelac iz igre bio je Nikola Mijailović u duelu sa Voždovcem (2:2) u 49. minutu.


KOVAĆEVIĆA ČEKA KAZNA

VEZISTA Aleksandar Kovačević će sigurno biti kažnjen zbog verbalnog napada na novinara, potvrdio je i Lalatović:

- To u Zvezdi ne sme da se dešava...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

MIODRAG

31.10.2014. 14:08

Bices smenjen na kraju sezone,znas vrlo dobro,ni jedan stariji igrac formom nije za zimsku pijacu,a mladji igraci su ti stagnirali.....!!!

robin hud

31.10.2014. 15:09

@MIODRAG - sta ti gledas crni Miodraze ? vaterpolo ili odbojku ? Jel ti vidis malog Ristica ? Jel ti vidis malog Rajkovica ? Ajde da ne govori nista o malom Jovic jer masi zicere ali i to je skroz normalno za 16 godina, hej, 16 godina,,, ja sam brao kukureze sa 16 godina a on uveliko igra u Zvezdi ! treba to istrpit i on ce da razvaljuje samo treba da OTCEPI, sto bi rekli fudbalskim govorim ! Da ne govorim isto mali Lazic pa i mali Grujic a tu je i onaj mali Makedonac. Nemoj tako, razmisli malo !

laki partizanovac

01.11.2014. 09:52

@MIODRAG - Pa ne može stalno imati 16 godina. Za 53 dana će napuniti 17 godina. (Лука Јовић, rođen 23. prosinca 1997.)