OTKRIVENA TAJNA STARA 67 GODINA: NLO iz Rozvela je bio tajna Hitlerova letelica! (VIDEO) (FOTO)

U pitanju je letelica po imenu "Zvono", 12 metara visoka i 3 metara široka, koja je projektovana u nacističkoj Nemačkoj, nakon čega je u Americi dodatno razvijena. Priče o ovom avionu su se pojavljivale često u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008. godine emitovao emisiju "Nacistička NLO zavera"

  • 6

Nisu bili vanzemaljci nego Hitler! Nepoznati leteći objekat (NLO) koji se 1947. godine srušio u Rozvelu, u Novom Meksiku, nije bio vanzemaljska letelica, niti su u njemu bili "mali zeleni" već avion po nazivu "Zvono", a reč je o letelici koju su razvili nacisti!

Misterija tog NLO-a opisana je u nemačkom dokumentarcu, za koji se postavlja pitanje da li će ikada "ugledati svetslost dana".

U filmu su otkriveni detalji koji navode na tu pomisao. Evidentno je da se pre 67 godina na nebu iznad Novog Meksika pojavila nekakva svetlost, ali niko do sada nije utvrdio šta je to zapravo bilo.

Ovaj film nam govori da je u pitanju letelica 12 metara visoka i 3 metara široka, stvorena od nacističke Nemačke, nakon čega je SAD dodatno razvila. Priče o avionu "Zvono" su se pojavljivale često u literaturi o NLO, a Diskaveri kanal je 2008. godine emitovao emisiju "Nacistička NLO zavera".

Emisija se fokusira na nemačkog inžinjera, Džozefa Andreas Epa, koji je navodno radio na projektu stvaranja NLO letelice.

Ukoliko je "Zvono" ono što se zapravo srušilo u Rozvel 1947. godine, onda su priče očevidaca bile netačne. Ovo nije prvi put da dolazi do poistovećivanja nacističkog aviona i NLO objekta.

Dokumentarni film otvara novo poglavlje i pokreće nova pitanja vezana za najveću letelicu u istoriji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    31. oktobar 2014 | 13:38

    Opšte je poznata činjenica je da su svi nemački nacistički "naučnici" pred kraj sloma nacističke nemačke danima bežali prema engleskim i američkim jedinicama da bi bili "tretirani" po ženevskoj konvenciji o zarobljenicima a ne kao najgore zveri u ljudskom obliku koje je čovečanstvo videlo do tada. Egzil u ameriku nacisti su platili zlatom opljačkanim u celoj Evropi i vrlo brzo su se našli kao vodeći "naučnici" u americi. Ubrzo posle drugog svetskog rata počinju u americi da se javljaju "vidjanja" "flying saucera" a dobro je poznato da je kompletan NASA svemirski program modifikovani fau 2 (V2) Von Brauna kojim su nacisti bombardovali Englesku pred kraj rata i koji podseća upravo na "flying saucer". Drugi "fenomen" kojise "pojavio" je su "otimce" Aliena (stranaca) gde su gradjani tvrdili da su bili oteti i da su vršeni eksperimenti nad njima. Tačno je da su bili oteti ali ne od Aliena (stranaca) sa drugih planeta nego od "Aliena" iz necističke nemačke koji su nastavili u americi eksperimente nad živim ljudima ali su u "nedostatku" Jevreja i slovenskih naroda nastavili da eksperimentišu nad stanovnicima Severne Amerike. Koliki je uticaj nemačkih nacističkih zločinaca na nauku i društvo amerike vidi se po tome što su SAD sada glavni neonacisti u svetu ponašajući se kao da su "arijevske rase" u pravom nacističkom stilu SAD uber alles..

  • Goxi - oʞɐdoɐu

    31. oktobar 2014 | 12:10

    Koliko puta moram da kazem da je to bio meteoroloski balon? (???)

  • JB

    31. oktobar 2014 | 13:28

    "die Glocke" je projekat zvono....ali nije pao u Rozvelu vec u Keksburgu '67

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA