Maskirani napadači nožem izboli Srbina u Kosovskoj Mitrovici!

Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Časlavu Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem

  • 3

Dvojica maskiranih napadača jutros nešto pre osam sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Ilić nije životno ugrožen i smešten je u mitrovičku bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u severnoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije. Ispred studentskog doma, gde je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mesto gde se dogodio incident obeleženo je policijskom žutom trakom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA