Vujošević poručio Gaku: "Poštujem načelo čitaj kako je napisano"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.10.2014.
15:13
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević poručio je gradskom sekretaru za sport Slavku Gaku da ono što piše na sajtu Skupštine grada Beograda nije proizvoljno tumačio već dobro pročitao i pojedinosti predočio javnosti.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Polemika između Duška Vujoševića i gradskog sekretara za sport Slavka Gaka povela se nakon tvrdnje trenera Partizana NIS da je Skupština grada Beograda rešila da pomaže Zvezdi dok u isto vreme zapostavlja Partizan.

"Skupština grada je donela odluku o rekonstrukciji stadiona Crvene zvezde, a Partizan se tu ne pominje. To je sve zbog zvezdaša koji su sada u vlasti. To se vidi i po tome što je u ugovoru sa Telekomom, koji je potpisan na tri godine, samo za prvu bilo nešto definisano", rekao je trener srpskog šampiona početkom nedelje.

U sredu se tim povodom oglasio gradski sekretar za sport Slavko Gak koji je poručio da je Vujošević bio površan u tumačenju i da ne poznaje propise, te da zbog toga njegove tvrdnje nisu tačne.

Kao replika na repliku danas se na zvaničnom sajtu KK Partizan pojavila izjava Duška Vujoševića koji je izgleda stavio tačku na raspravu.

"Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo 'čitaj kako je napisano', dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona" poručio je Vujošević.

Ostaje nam da vidimo da li će biti novih polemika ovim povodom ili će današnjom izjavom Vujošević i Gag završiti javnu raspravu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke