Mira Marković: U Srbiji nam je sve što imamo, nemamo imovinu u EU, priče o milijardama koje smo izneli su besmislice!

Milena Marković

30. 10. 2014. u 08:12

Udovica Slobodana Miloševića o odmrzavanju imovine porodice Milošević u zemljama Evropske unije. Pitam se dokle će da traje ova igra sa nama. Sanjam da se vratim kući, ali je i taj san sve dalji

VEST o odmrzavanju imovine u zemljama Evropske unije porodice Slobodana Miloševića, čiji je život zaustavljen u ćeliji Haškog tribunala, bez dokaza krivice za zločin za koji je optužen, Miloševićevoj supruzi, prof. dr Miri Marković stigla je iz Beograda. U tom trenutku bila je sa sinom Markom na adresi izgona, u Moskvi.

- Nasmejali smo se - odgovara Mira Marković na pitanje „Novosti“: Kako su primili odluku Saveta Evropske unije? - Ni ja, ni moj pokojni muž, niti naša deca, nismo imali, niti imamo bilo kakvu imovinu u zemljama Evropske unije. Sve što imamo je u Srbiji. U Požarevcu imamo kuću koju smo voleli i koju volimo. U njenom dvorištu počiva Slobodan. U Beogradu imamo kuću od čije rente smo se, delom, izdržavali, a tu kuću danas ne možemo ni da izdamo, ni da prodamo. To je jedina naša imovina. To su jedina mesta koja sanjam. Zapravo, čitava imovina je, danas, taj moj san da jednom dođem. Da se vratim. Ali, i san je sve dalji. Dalji... I više ne verujem da ću se ikada tamo vratiti. Ponekad sebe prevarim. Pomislim... Vratiću se, a sad verujem da sam svakim satom, svakim danom sve dalje i od tog sna.

Nasmejala se dr Mira Marković na opasku da je Evropska unija, možda, u međuvremenu upravo jedan deo Tolstojeve ulice na Dedinju i imanje Miloševića u Požarevcu uvela u registar pripadajućih... Ona već tri godine odbija da bilo šta govori, komentariše na optužbe koje ne prestaju da su „opljačkali Srbiju, izneli sve što su mogli, deponovali milijarde u Rusiji i ko zna u kojim svetskim bankama“. Doduše, više se ne spominju one „zlatne poluge“, koje troše i razmeću se. Ovoga puta profesor dr Mira Marković je pristala da posle tri godine otvoreno odgovori:


NISU IZNELI NOVAC IZ ZEMLjE Dragan Radević iz Udruženja „Sloboda“ kaže da je i Karla del Ponte svojevremeno, istražujući Miloševićevu imovinu u inostranstvu, konstatovala da porodica nekadašnjeg predsednika Jugoslavije nije iznela novac iz Srbije. Za potrebe Haškog tribunala tada je kontrolisano 137 banaka u svetu: od Kipra do Londona. Momo Radević koji je branio Miloševića u Hagu govori da su tezu o Miloševićevim parama u inostranstvu pokušali da dokažu finansijski stručnjaci iz čitavog sveta, za potrebe Haga, ali nisu ništa dokazali.

- Sve su to besmislice - kaže. - Besmislice koje nisu vredne ni reči. U Rusiju sam došla na deset dana, a ostala sam, evo 11 godina. Ovde sam stigla sa „prtljagom“ u kome su bila tri para naočara, dve suknje, dva džempera i jedno pakovanje aspirina. Govorim istinu, mada sam mislila da više nikada ništa ne progovorim. Mislim da je bezuspešno dokazivati istinu o Miloševićima. Sve što sam imala da kažem već sam napisala u svojim knjigama. Istinu. Ko hoće da veruje, neka veruje. Ko neće - i ne mora. Sve te priče su, zaista, toliko besmislene. Ne zaslužuju ni reč. Jednu jedinu reč. Vama kažem: Nemamo, izvan Srbije, ništa. Niti smo imali. I, ja ostatak života ne mogu da potrošim dokazujući šta je istina, a šta laž.

- Evo, ispričaću vam šta je Ričard Holbruk, uoči bombardovanja, kazao Slobodanu... Rekao mu je: Svu imovinu koju imate, ma u kom delu sveta da je imate, biće zamrznuta... Znate li šta mu je Slobodan odgovorio? Što da je zamrznete, odmah je uzmite!

Od čega onda živite, pitamo, tamo u predgrađu Moskve?

- Od penzije. Moje penzije od 58.000 dinara. Slobodan je jedini predsednik države, valjda u svetu, koji nije imao pravo na svoju penziju. Priče da smo sve što smo mogli izneli iz Srbije, na račune raznih banaka su najobičnije projekcije onih koji bi, da su na našem mestu bili, živeli u izobilju. Da im se pružila mogućnost, verovatno bi tako i živeli. Ko Slobodana i mene poznaje, ko poznaje našu porodicu, a ko nije podlegao pritiscima, može i danas da potvrdi ovo što govorim. Mada, pitam se: da li je posle ove najnovije vesti o „našoj imovini koju odmrzavaju“, ikome još to važno. Meni je najvažnije da okupim decu. Da budemo zajedno.

Miloševići 1997. ispred Savezne skupštine posle izbora Slobodana za predsednika SRJ


ŽIVI SKROMNO, OD PENZIJE

PROFESOR doktor Mira Marković, supruga Slobodana Miloševića, nećete verovati živi u Moskvi sasvim običnim životom, u šta sam se sam uverio tokom jedne posete - posvedočio je advokat Momo Raičević . - Jedini izvor prihoda danas joj je penzija od 620 dolara, što je za moskovske prilike izuzetno malo. Sin Marko Milošević nije nikakav bogataš, već običan mladi čovek koji se ni danas ne libi nikakvog posla.


NEMA NIŠTA DA SE ODMRZNE

ADVOKATI bivšeg predsednika Jugoslavije, tvrde da Evropska komisija zaista nema šta da odmrzne, jer Miloševići i nemaju nikakvu imovinu u zemljama Unije. Mlađan Dinkić, bivši guverner i ministar finansija Srbije, koji je svojevremeno istraživao tokove iznošenja novca preko of-šor kompanija, to je takođe potvrdio.

- Nemam informaciju da porodica Milošević ima novac u stranim bankama - rekao je Dinkić.

Kuća Miloševića u Požarevcu


SPS: LOGIČAN EPILOG

POSLANIK SPS Đorđe Milićević izjavio je da je za tu partiju ukidanje sankcija protiv Slobodana Miloševića, njegove porodice i saradnika, „logičan epilog jedne političke priče“:

- To je priča koja je imala političku dimenziju, ali ne pravi sadržaj i to se danas pokazalo. To je priča koja je započela 5. oktobra 2000. godine i da je bilo šta postojalo, to bi danas bilo objavljeno i to bi danas bilo dokazano.

On je ocenio da je to „logičan epilog jedne političke priče“.


SPO: NE PRIZNAJEMO TU AMNESTIJU

Srpski pokret obnove saopštio je u sredu da Evropska unija može da amnestira porodicu Milošević-Marković, ali SPO to nikada neće učiniti. Ukidanje sankcija EU porodici Milošević-Marković i njihovim saradnicima, nije korak koji nas upućuje ka pravdi i uspostavljanju evropskih vrednosti. Da je Slobodan Milošević ubijao svoje političke protivnike i novinare po zemljama EU, da je terorisao njihove građane, da je tamo izazivao ratove i sejao tajne grobnice, da je poharao budžet EU, sigurno ga EU ne bi amnestirala, ukazao je SPO.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (111)

mile

31.10.2014. 20:19

@Miki - sviraju I drugi, a mi slusamo samo sto nam usima prija... Nema vise . GOTOVO. Nema vise lazi I prevare. Nema milostinje I socijale. Kako je , tako je. Zasuci rukave, publikume, za ovo koliko ste komentarisali citavu njivu biste zaorali za proletnju setvu... U slucaju da njivu nemate, pomozite rodjacima, seljacima. Pustite vi da Mirinu sudbinu resave pravo I pravda ,ali, ne oni koji su ovih dana isplivali u Euleksu, a pre u Hagu...njihova zajednicka adresa je Brisel I EU.

jovandeka

30.10.2014. 08:25

Nije to tvoja kuća.To je od ukradenih para,pa to država treba da proda i namiri makar i promil onoga, što ti sada imaš na računu.Silne su pare prenešene preko Kipra i izvučene iz Srbije,dok smo mi se tukli u redovima za kilogram hleba.To što imaš u Požarevcu je tvoje,a to da si prava, dala bi onom unuku,što ste ga ostavili.Samo se nemoj još i ti javljati u ovoj situaciji,koja sve više i svakim danom liči na tvoj period "vladanja".

cacanin

30.10.2014. 08:33

bivsi ambasador u Nemackoj je pre dva meseca u jednoj emisiji doslovce izjavio: pitao sam ruskog ambasadora u Nemackoj,kako to da mira markovic zivi u zdanju kao beli dvor nadomak Moskve i da je cuva ruska vojska? Odgovorio mi je: i vas bi cuvala vojska da ste doneli 4 milijarde dolara!!!!!!! toliko o toj ''sirotinji''

clan biblioteke

30.10.2014. 08:41

Malo si lagala, i jos lazes a hoces u Srbiju. Nije ti mesto u Srbiji dok ne progovoris istinu.

Nobody´s Fool

30.10.2014. 08:41

Zar u Rusiji nema gajbica ? Koliko dugo su već tamo,mogao je Marko 3 puta ponovo da se obogati...

naranca

30.10.2014. 18:55

@Tajo CG - @tajoCg Vraticemo je kod tebe u CG da ti bude susjetka,komsija.

maki

30.10.2014. 09:01

I to je previse. Kada se setim samo bede, rata i tvog sina koji divlja po Beogradu i niko mu nesme nista zbog "tatice". Celu naciju ste zavili u crno.

rajko

30.10.2014. 09:05

Zasto da ne,. Kada moze da se steknu milioni maraka raznoseci gajbe po trgovinama, zasto nije moguce u Moskvi ziveti sa 58.000 dinara. Samo kako mi se cini da oni zive od 58.000 Evra mesecno u Moskvi.

lala

30.10.2014. 09:19

eeeeeeee tetka miro dodje djavo po svoje nicija nije do zore gorela,nego onako uz put kolika je kirija i ostale dadzbine mesecno pa to se zna da je moskva jeftinija i od srbije.eto sanse nasim penzionerima da bogato zive sa malo para.sad svi u moskvu da zivite navalite penzioneriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.pa ko moze da se pohvali da zivi u komsiluku sa tetka mirom.jos kad bi bila neka madona onako malo za razonodu ihahaahhahahahah.

Toma

30.10.2014. 09:21

Moguce da je tacno.Da su imali bar nesto van Srbije,i vrabci bi znali kolika je bila propaganda od "nasih zapadnih prijatelja" i od dosadasnjih vlasti.Bice da te zapadne demokrate imaju mnogo vise odnetog iz Srbije posle 2000.

ekatarina sava savanovic

30.10.2014. 09:22

e pa nije bas tako a firma miratorg?cija je ona?ona posluje veoma efektivno u rusiji!gde je boris bivsi ambasador u rusiji on kao nije ti pomogao da sve sto ste imali ulazete u nekretnine po rusiji!

Filip

30.10.2014. 09:31

Jadna zena. Dala je svoj zivot za Srbiju, a ona joj tako vraca. Mi smo sramotan narod, Mira i Sloba su heroji, 90ih smo imali ponos, dostojanstvo, standard, a sada kao izbeglica mora da zivi u Moskvi sa 500e, a znate i sami koliko je tamo skup zivot.Sramota. Drzava da obezbedi neku pomoc za nasu heroinu, pod hitno.

Ratko,Banjaluka-SRS

30.10.2014. 11:36

@Filip - Filip slazem se stvoim komentarom.Sramota je da neki ovaku pljuju po drzavljanu Srbije,a drugo i ona je srpkinja.Ali sta da radis,takvi su ti Srbi.90-tih svi su uzvikivali Slobo,Slobo,a sad najlosije pricaju o toj familiji.

зокс

30.10.2014. 13:36

@Filip - Ратко,нећеш наћи на свету народ који у свом саставу има толики,абнормалан,број појединаца без трунке самопоштовања и достојанства као у нас Срба!

gale

30.10.2014. 23:34

@Filip - tako vicu I za ovu vlast... podizu, kao I prethodne u nebo. posle ce da slave kad se dobro razbiju. Znaci, mi smo problem. Sav nas prljav ves ispostavljamo celom svetu. Ni u kome ne nalazimo nista pozitivno, samo sto crnje I gore to bolje. Ko da nas ceni ad ni sami sebe ne cenimo. Jesmo li vikali slobo slobo slobodo, ulizivali se svakom ko ga je I spomenuo, kao sto I sada radimo, a onda pljujemo. ko ima potrebu da plljuje po mrtvima, a I Mira odavno nije nikakva opasnost, pljuje jedino po seb

Besposlen

30.10.2014. 09:48

Sa penzijom manjom od 500 evra u Moskvi ne možeš kako treba ni 2 puta dnevno da jedeš brzu hranu, a gde su dadžbine i ostali troškovi. A gospođa Marković ne živi u nekom tamo predgrađu, nego u elitnom naselju Barviha u predgrađu gde stanuju mnogi političari i tajkuni i ulica ima svoju stražu (vojska i policija) tako da to predgrađe nije sirotinjsko. A da verovatno i Marko pomogne malo nosi gajbice jer sada ide voće i povrće iz Srbije pa ima mnogo gajbica!

Nosim gajbice do prvog milioncica

30.10.2014. 09:53

Jao, rasplakah se. Pa od 58000din ne moze se ziveti ni u Donjem Dudulajcu, a kamoli u Moski. Da nije mozda 58000$

Шумадинац

30.10.2014. 10:09

И даље се хране са вишњама које јој је син Марко тако вредно носио . Да није вишања наша "партизанка" и велика списатељица умрла би од глади . Одавно нисам прочитао дирљивију исповест .Молим редакцију да контактира "Јул је кул" и да је замоли да отвори неки рачун на који могу да уплатим помоћ или ако јој је то испод достојанства онда бих бар да откупим вишње . Хвала унапред

Nostradamus

30.10.2014. 10:24

"Cvetokosa" je dosledna u laganju, he, he, he. Sve sto poseduju van Rusije, nisu mogli fizicki da ponesu, pa je zato to i ostalo tu gde jeste. Ono drugo, o cemu je rec, nalazi se u Moskvi i onim cudnim institucijama koje nazivaju bankama. A penzija joj koristi za mesecnu kartu u metrou - da se ne sverca.

mica

30.10.2014. 10:35

berlin je mnogo jeftiniji od moskve najmanje 800 evrica,za najosnovnije,nemaizlasci,kafana,pozoriste itd.

Penzioner sa 15.000 din./mes. penzije iz Beograda

30.10.2014. 10:39

Plačimo sad svi narode nad sudbinom ove jadne žene!

Milica

30.10.2014. 10:44

Evo rasplakali smo se! Kakva tuzna sudbina! Zamisli,zivi u Moskvi od 450 e... sve smo ti poverovali.

Miki

30.10.2014. 10:48

U Moskvi se sa 500E moze ziveti samo ako vam neko placa stan. Ostalo je malo skuplje nego u Srbiji (npr. kao u Hrvatskoj). Dakle gdjo Markovic, ko vam placa stan? Pride ne verujem bas ni da kupujete namirnice u Ashramu, gledate besplatne predstave u parku Gorkoga, cenkate se sa kavkazcima za cenu taksija, kupujete robu na akcijama ili na Izmailovskoj pijaci, vozite se metroom na penzionersku karticu i pijete pivo na ulici sa studentima ispred kafica Kamcatka. Stoga ostavite te price za malu decu

Kosta

30.10.2014. 11:57

@Miki - Evo Miki ja bih pre prihvatio kad bi me ova vlast zaposlila ili njeni evropski prijatelji za platu od 200 evra,nego da mi daju sve sto je na ime supruznika Milosevic van Srbije.Tu ne racunam sina.Dosta vise lazne propagande.Kako im ne nadjose nista za 15 godina i to jos uz pomoc famozne CIE i Mi6.Pa dajte dokle vise.Puste nam ovakve gluposti,a nista da procitamo gde se mozemo javiti za posao ,ali realno ,a ne na nekakvu Nacionalnu sluzbu za zaposljavanje i tome slicno.

Olimp

30.10.2014. 15:53

@Miki - Tako je. Sa 485eura u Moski si socijalni slucaj a jos kao podstanar nemoguce je zivjeti !

Vlada

30.10.2014. 11:15

Vreme pokazuje, a tek će pokazati,kakve su bile gajbice,do 2000-te, i posle 2000-te,kliko su ih nosili Miloševići,a koliko DOS!, šta je privatizovao Sloba, a šta su "privatizovali",posle 5 oktobra!,samo polako..., vreme je najbolji sudija!

Vlada

30.10.2014. 14:26

@Vlada - Samo polako,nisam brao maline i nosio gajbe,ali nisam ni palio Skupštinu,i krao slike,stolice,glasačke listiće,...,upadao sa kalašnjikovim u Narodnu Banku,nisam ni isterao celu Srbiju iz fabrika na ulice!,...,i mnogo toga nisam!

El Gibbor

30.10.2014. 11:21

"...U Požarevcu imamo kuću.... U njenom dvorištu počiva Slobodan..."!?!? Molim??? Uzas! Pa ljudi moji, zar ne postoji uredba/zakon o sahranjivanju i grobljima (tako nesto)! Vadite ga pod hitno i pravac na groblje kako zakon kaze!!!! p.s. ili moze biti da je bio zlatna ribica ili ker pa da je dozvoljeno zakopati ga u zadnjem dvoristu!?!

Nista nema od Beograda na Vodi

30.10.2014. 11:23

Sloba uopste nije kriv. Svu politiku je ona vodila. Sloba jadni se nije smeo od nje prekrstit. Kad sad ovo citam Slobodana mi je zao vise od icega. Svi smo se sprdali Seselju kad je govorio da Srbiju vodi Vestica sa Dedinja i da se Sloba nista ne pita. On je bio do besvesti zaljubljen u nju i nije joj mogao odolit. Cak joj je iz tamnovanja u Hagu javno slao ljubavne poruke. Mislim da je sad jasno svima da nam je Sloba u odnosu na razne Djindjice,Labuse,Dinkice,Kostunice,Vucice,Dacice bio kralj..

za

30.10.2014. 13:26

@Nista nema od Beograda na Vodi - socijalizam i jednakost, ravnopravnost ginulo se na sve strne, izborili smo se a onda se pojavio Vuk i unistio sve.Sve je pocelo sa Draskovicem

зокс

30.10.2014. 14:45

@Nista nema od Beograda na Vodi - То ти само потврђује ону стару пословицу да "у којој кући кокошка кукуриче,а петао кокодаче ту куће нема"!Нити ће је икада бити!

naranca

30.10.2014. 19:01

@Nista nema od Beograda na Vodi - @zoks.Meni se vise svidja' bez kralja ne valja I posle Tita.......'

Dymitr Ogonowski

30.10.2014. 11:24

To je odluka EU bez prakticnog znacaja. Ja ako bih bio ili na mestu porodici Milosevića ili na mestu Srbije, to bih zahtevao odstete od Zapada.

Duce Putler

30.10.2014. 22:10

@Dymitr Ogonowski - Odštetu,za šta,od koga !? Gubitnici ne postavljaju zahteve drugima,oni ih ispunjavaju.

Nova generacija odgovornih sinova i cerki Srbije

30.10.2014. 11:32

Poruka komunistima SFRJa.Trebamo sve fondove koje mozemo da dobijemo da investiramo u izbacivanje komunistickog totalitarizma koji ste napravili. A te fondove ste dobili ili bolje receno nepravedno uzeli od naroda da finasirate licnu potrebu, to sto nemate???. Mi zelimo da izadjemo iz totalitarizma i da finasiramo u demokratiju i podelu vlasti. Narod da ima pravo na svoju volju da formira politku i Srbiju. Ne izazivajte sudbinu. Kradja nije osnova za penziju!

naranca

30.10.2014. 12:56

@Nova generacija odgovornih sinova i cerki Srbije - @novagen ----- 'Narod da ima pravo na svoju volju da......'----Ne u kapitalizmu dragi prijatelju......Ne u kapitalizmu .Profit je iznad naroda.

Неница

30.10.2014. 12:01

Моји родитељи живе са 20 хиљада динара месечне пензије па ником ништа. Ко те шиша! Све се плашим да живиш у беди. Треба да видиш како је нама сиротињи.

Nenad UE

30.10.2014. 12:17

Nije Mira kriva,mi smo go.........I kada joj dosadimo, ona ce da pusti vodu i go...... ce da odu!!!!!!

oganj955

30.10.2014. 12:22

Dođite drugarice Miro u Srbiju. Čeka vas besplatn smeštaj i hranu, odeću i obuću i imaćete milicijsko obezbeđenje 24 sata dnevno. Ni o čemu ne morate da brinete sve će drugi da misle za vas.

naranca

30.10.2014. 12:51

Eh eh istorija se ponavlja .Tako su I Karadjordjevici tvrdili da nisu izneli ni dinara iz zemlje:)Ozna je to znala da procesuira:) Tito vrati se.

Nenad UE

30.10.2014. 13:37

@naranca - Ta ista tvoja komunjarska ozna je ubila hiljade nevinih ljudi, medju njima i djenerala Drazu MIhajlovica .Boze, sacuvaj nas kuge i komunista.ZA kralja i otadzbinu,sloboda ili smrt.

sneza

30.10.2014. 13:44

@naranca - U Moskvi i losiji stan ili soba kosta 500 Eura. Interesantno, jako interesantno gospodjo Miro. Kako rece vas dobri prijatelj Bogoljub Karic da gradi grad u Bagdadu koji vredi 32 milijarde Eura. Cestitamo! Zao nam je ove sirote i postene zene. Joj, sto je ubedljiva.

Zoran1

31.10.2014. 02:55

@naranca - Za narod i otadzbinu jos nekako za kralja bogami neznam dal je ikada postojao jedan koji je zaista vredeo. Sto se ozne tice u pravu si 100% cista banda koja je radila za svoje mafijaske gazde iz inostranstva a mnogi ni svesni nisu bili za koga zaista rade. Samo se upitajte ko je finacirao komuinizam i sve ce biti jasnije. Ko je polozio miljarde za rusku revoluciju? Sigurno nisu Rusku radnici.

palja palikuca

30.10.2014. 12:55

o ti sirota zeno!bas mi te je mnogo zao.pa gde su pare sto je tvoj VREDNI SIN zaradio noseci ,,GAJBE,, gde su koferi odneti sto ih je nosio sef carine? i tako jo s ko zna cega. bas nam te je mnog mnogo zao.evo i sad jos suzica nizguzica. ps.daj adresu poslacu jednu crvenu ruz da zadenes.

slaviša

30.10.2014. 13:07

Lako je suditi i ne obazira ti se.Sramno je da izabrani Predsednik jedne Države bude sahranjen u dvorištu.Ma kakav on bio.Bilo je gorih na hiljade puta,pa su sahranjeni uz sve počasti,kako dolikuje u aleji velikana.Nisam pristalica ni jedne političke partije,već samo razmišljam po pravdi i Bogu. Pozdrav!

Nina

30.10.2014. 14:20

@slaviša - A ne smeta ti što je Tito sahranjen u svom dvorišku na najlepšem placu u Beogradu a pored njega sahranjene dve ženi i dva psa kao da je faraon.

naranca

30.10.2014. 19:14

@slaviša - @nina On I jeste faraon ,kad bolje razmislim.Secam se viceva iz 80-tih.Titov testament.'Ako ikada budem umro.......ili A zasto predsednik mora da bude ziv?'Ha ha ha ha.To su bili dani.

vita-brevis

30.10.2014. 13:21

Može li nagodba? Sve ono što ste učinili ili nameravali da učinite drugima, neka se desi Vama i Vašoj porodici? Jel' pošteno?

зокс

30.10.2014. 14:43

@vita-brevis - вита,кад ви петооктобарски и постпетооктобарски "кадрови"започнете причати о поштењу одмах ми се кеса(повелика)за повраћање узима у руке!

Gubernator Klatimir Smutin

30.10.2014. 22:02

@vita-brevis - I meni se povraćalo kad je persona iz naslova ubeđivala mase kako joj se sin marko obogatio noseći gajbice sa voćem i da ne razume kako neko sa 20 godina života u Srbiji nije milioner a pošteno radi ! I sad treba žaliti tu "genijalnost" koja vređa inteligenciju ?! Mnogo brzo zaboravljate.

naranca

31.10.2014. 02:11

@vita-brevis - @gubklsmut ----Da vozi 200 na sat po ulicama BGD-a!!!!!!Da se tusira 5 puta dnevno I da ne zna da cita rimske brojeve.Ha aha ha hahahahahahah.To su bili dani.Miro vrati se.Ha ha ha.

atlet

30.10.2014. 13:21

Jedna novinarska ekipa treba da ode u Moskvu i pod POLIGRAFOM, i pred kamerom, ispita Miru Marković o imovini. Ako je tačno to sto je u ovom članku izjavila (a ja verujem da je manje-više rekla istinu), onda MNOGE DRUGE OSOBE izlaze na površinu. Konačno da se otkrije ko je, i kako, pljačkao Srbiju, bilo noseći 'štit Miloševića', ili, gazeći njegov 'posrnuli imidj'. A sam Sloba je bio ČASTAN ČOVEK! Da je bio mafioz, danas bi s svojom porodicom uzivao negde daleko od ove zemlje.

gale

30.10.2014. 23:14

@atlet - Bravo,atlet, tacno. Daje pljackao Sloba, ne bi bio pod zemljom . Pljackali su njegovo I Mirino ime.

зокс

30.10.2014. 13:34

Читам коментаре моје српске браће и сестара,па се питам "Има ли једно једино име у српској историји,политици,да нама Србима ваља"?Ставите прст на чело и мало "мућните пре употребе",почев од Карађорђа којега је рођени кум убио,преко Чича Драже за којега не знамо ни где је сахрањен,па до Милошевића којега смо предали и направили преседан у нормалном свету!

зокс

30.10.2014. 14:28

@зокс - Да додам да ме ваше мишљење у животу не занима,него само да ми ви бистроумници наведете једно једино име које вам ваља!Хвала на одговору!Знам да такав за вас не постоји,па сте зато ту где сте!И треба!Боље не заслужујте!Нисебе не поштујете,а камоли мене или било кога другога!Прави Срби знају о чему говорим!А ови "срби"братство-јединственички остаци ме не занимају!"Ко крене ђавољијем путем обећао се њему довека"!Како некада давно рече велики Његош!

ranko75

30.10.2014. 15:13

@зокс - Ко крене ђавољијем путем обећао се њему довека"!-da li je to rekao Njegos ili ne neznam, ali to nije istina.Zasto postoji pokajanje onda, i zasto je ono bitno.Niko nista nije obecao djavolu,nego neko ne vidi svoju gresku, a neko nece da je vidi.

Dok

30.10.2014. 15:55

@зокс - Valja zasada Vucic zar ne super radi za Srbe i Srbiju ali polako kada Vucic zastane sa dobrim radom promenicu misljenje odma.

naranca

30.10.2014. 23:26

@зокс - @zoks Da da.Veliki mirotvorac Draza.Koji se istakao po ratovanju sa partizanima I po slikanjima na slavama I svadbama.A Nemci?Kad kucne odsudni cas.Eto nas.Zoks zar moze da bude, jednom pametnom coveku kao ti,idol neki kvisling od pre 100 godina?

Kimi

31.10.2014. 15:34

@зокс - Treba JB Tito da nam bude idol koji je 1942. i 1943. imao dogovor sa NDH i vermahtom o zajedničkom otporu ako se englezi iskrcaju u dolini Neretve. Pravi patriota ko i ova "jadna" & "siromašna" osoba.

naranca

01.11.2014. 04:19

@зокс - @kimi Da AKO se iskrcaju .Ali nisu.A Nemci su bili iskrcani od 41 pa ih Cica nije dirao''Ravna Gora puna mitraljeza dobio ih Draza od Engleza.Ravna Gora puna pikavaca dobio ih Draza od Nemaca''Kaze pesma.Uostalom Idol treba da bude Isus koji je I isto tako I najveci komunista

stevan

30.10.2014. 14:11

zasto si pobegla ako si nevina ko tebi veruje nije normalan sta je sve tvoj marko ubica radio sram vas bilo narod to nije zaboravio

raki

31.10.2014. 01:30

@paki - Dali da sve ove bajke poverujemo, jer saecam se kako je govorila gospodja da joj je sin zaradio u Pozarevcu Bambi park, tj.Dizni -land, beruci visnje po poljoprivrednim dobrima. Pa ako je u jugi bio tako vredan onda za ovih godina verovatno i u Moskvi ima isti onakav kao u Pozarevcu, pa stoga im i nije potrebno da se vracaju i Srbiju. Bolje im je da ostanu gde su.

Бајо Пивљанин

30.10.2014. 15:09

Све би ти поверовао,само да нисам радио у околини Москве.По њеној причи живи у радничкој бараци.Међутим,госпођа живи у елитном насељу,где куће вреде преко 5 милиона долара.Наша српска фирма је правила поједине објекте,а после и одржавање објеката.

Jova

30.10.2014. 17:18

@Бајо Пивљанин - Ti bi jedva na karti ubo Rusiju. Nisi ti otisao dalje od batajnice.

Бајо Пивљанин

30.10.2014. 18:47

@Бајо Пивљанин - А јесте ли господине Јово чули за град Твер,ту сам био,или Сочи где сам био три године,а у Батајници нисам никада боравио.

oganj955

30.10.2014. 20:33

@Бајо Пивљанин - Ja bio i idem ponovo u Moskvu na leto. Moj pastorak živi u Rezanju a sada odnedavno radi u Sent Pterburgu. Bajo piše istinu ali sumnjam da si ti odmako dalje od Batajnice.

naranca

31.10.2014. 01:53

@Бајо Пивљанин - @JovPiv Ti si ocigledno iz predgadja Batajnice.

zdravko

30.10.2014. 15:48

Gospodine advokate Raičeviću zamolio bi vas da ne laprdate previše jer ovaj narod nije lud i dobro zna koje porodica Milošević. Nego ako išta ljudsko imate pričajte istinu i onako kako je realno stanje gospodine Raičeviću..

Bora

30.10.2014. 16:52

Sa ovom pameću I ovim znanjem, ne bih rusio Miloševića. Sada vidim da su me ovi iz NVO lagali da su Miloševici izneli milijarde maraca. Sve su to bile njihove režije I laži oMiloševićima.

Zoka

30.10.2014. 18:49

Nemam problema da joj poverujem na lažima, evo upravo putujem za Moskvu pa mi posaslji adresu da vam donesem humanitarnu pomoć ,za to trazim jednu crnu kafu,ajd das vidimo to dali sme da da adresu ? Ni smo mi Srbi toliko glupi i neputujemo za Moskvu da nemozemo uživo da se uverimo

naranca

30.10.2014. 19:09

Kad se setim BGD 90-tih.Inflacija,nemastina,bruka,rat,kriminalci,mobilizacija......A G Markovic u Dugi:'Gledala sam jutros kako se cvetici visibabe probijaju kroz tanke snezne pokrivace....'Ha ha ha ha ha .Srpski narod je narod heroja kad je izdrzao sve to.

Ruben

31.10.2014. 10:45

@naranca - divno zapazanje ; u isto vreme je pricala i o romanticnim zapazanjima njenog peroksidiranog sina koga su ocaravali zvuci zrikavaca u njihovoj familijarnoj kuci ; Zabela - zaduzbina.

naranca

31.10.2014. 02:05

Nostalgja je nezgodna stvar.Kazu moze I da ubije.Imam resenje.Neka kaze sve ali sve.Ko kada,kako,zasto,koliko?Da vrati razumnu svotu a razumnu da zadrzi.I da joj Toma da Pomilovanje I Mirna Bosna.

gale

31.10.2014. 11:13

@naranca - Zasto da joj Toma da pomilovanje, Zasto se zakon ne primeni, kao u slucaju svakog gradjanina Srbije. Ako ima krivice, neka odgovara. Ako nema neka bude Slobodan covek. Sve ostalo je bez veze.

naranca

31.10.2014. 13:01

@naranca - @gale zato sto tu zamrznutu imovinu(a koja je izgleda ogromna)ne koristi ona ali ne koristimo ni mi.Koristi zapad.

Karadjordje

31.10.2014. 07:56

svako na njihovom mestu je trebao biti ocrenjen da bi se raspala Yu, otcepio KiM, i oslabili Srbi do nivoa egzistencije. Uz pomoć DOSa, manjina i naivnog naroda to se moralo desiti. A sada? Šta je DOKAZANO? Mene ne zanima politika ni krv nego istina i pravda. A ona se još uvek, čini mi se sakriva. A narod želi lincovanje, na zadovoljstvo neprijatelja.

Ruben

31.10.2014. 10:41

U Srbiji vam je i Zabela - jedini stambeni prostor po vasoj meri i koji zasluzujete ; svi skupa.

baki

31.10.2014. 13:09

pa i u Moskvi ce gospodicic mladi da nosi gajbice i hop evo nove MADONE. da znate omladino da i vi treba gajbice sa vocem koje se izvozi u Rusiju da nosite. postacete pravi nicim izazvani, kontraverzni bizismeni i tajkuni.