Pipa Midlton otkriva tajnu savršene guze (VIDEO)

by | oktobar 25, 2014

Od kada je zablistala na kraljevskom venčanju sestre Kejt, Pipa Midleton ne prestaje da intrigira javnost. Od trenutka kada je zadivila sve u beloj haljini kao deveruša, svet je opčinjen njezinom „savršenom zadnjicom“.

pipa midlton

Pipa je prvi put odlučila da podeli s javnošću tajnu svoje čvrste zadnjice. Očekivano, za njen izgled zaslužna je redovna fizička aktivnost. Zapravo, zaslužan je tridesetominutni trening koji uključuje tzv. plié čučnjeve.

Tridesetjednogodišnja Pipa jednom mesečno piše kolumnu za Waitrose Weekend Magazine u kojoj otkriva tajne svoje ishrane i treninga. Upravo u toj kolumni priznala je da, kada je fitness u pitanju, koristi četiri ključne vežbe: ripstol, čučnjeve, vežbe uz zid i klasične sklekove.

Ovo su moje omiljene vežbe, a korisne su za celo telo. Ono što je sjajno je što ih možete raditi i kod kuće! Morate vežbati triput nedeljno i vrlo brzo ćete primetiti promene!„, tvrdi Pipa.

Od spomenutih vežbi za mišiće zadnjice ključni su čučnjevi. Na početku ih nije lako raditi, ali s vremenom postaje lakše. Dobra vest je da te vežbe zaista brzo pokazuju rezultate – uverite se i sami!

Izvor: tportal.hr
M.K.

Tagovi: