Vesti

0

Odbornik Jedinstvene Srbije drogu krio u frižideru

Izvor: Večernje novosti

Odbornik Jedinstvene Srbije drogu krio u frižideru

Prema saznanjima Novosti, policija je već izvesno vreme sumnjala da se Vukadinović bavi preprodajom narkotika, a ovo privođenje je u četvrtak bila glavna tema u gradu bakra. Vukadinovića su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, u sredu sačekali kod njegovog automobila i, kada se odbornik JS pojavio, prišli mu, i pokazali nalog za pretres.

Nakon detaljnog pretresa, u frižideru je pronađena kesa u kojoj je bilo 370 tableta sintetičke droge ekstazi. Pronađeno je i nešto više od 400 grama biljne materije, za koju se pretpostavlja da je marihuana. Droga je, sumnjamo, bila namenjena daljoj prodaji, navode u istrazi.

Protiv Vukadinovića je podneta prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Po isteku tog roka, predsednik borskog odbora JS biće izveden pred sudiju.

Inače, Vukadinović je u lokalni parlament ušao još 2010. godine i to kao odbornik Srpske napredne stranke. Međutim, posle izvesnog vremena, napustio je SNS i obznanio da je prešao u Ujedinjenu seljačku stranku, dok je na sednicama lokalnog parlamenta bio u odborničkom klubu SPS-PUPS-JS.

Nakon raspuštanja lokalnog parlameta, Vukadinović je izabran za predsednika OO JS. I, kao predstavnik te stranke, nakon vanrednih lokalnih izbora marta ove godine, u koaliciji sa SPS i PUPS ponovo postao odbornik u SO Bor.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR