Učenik ranio sedmoro ljudi, pa se ubio!

Tanjug

24. 10. 2014. u 21:58

Učenik koji je danas otvorio vatru u školskoj kafeteriji u mestu Merisvil, oko 48 km severno od Sijetla, nakon toga se ubio

SIJETL - Učenik koji je danas otvorio vatru u školskoj kafeteriji u mestu Merisvil, oko 48 km severno od Sijetla, nakon toga se ubio, saopštila je policija države Vašington.

Portparol lokalne policije Rob Lamuru ističe kako je sigurno da se radi o samo jednom napadaču i da se on ubio, ranivši prethodno sedmoro ljudi, od kojih je troje upućeno u bolnicu, prenosi AFP.

Lokalne televizije prikazuju mnoštvo policajaca i radnika Hitne pomoći oko srednje škole Pilčak, u kojoj je došlo do pucnjave, kao i evakuaciju đaka kojih u toj školi ima oko 2.500.

Ejn Ditrič, portparolka FBI u Sijetlu, saopštila je da su se u pomoć policiji uputili i operativci te agencije. Škola se trenutno pretražuje, prostorija za prostorijom, pre nego što bude proglašena bezbednom.

Prethodna pucnjava u nekoj obrazovnoj ustanovi u ovom regionu, registrovana je 5. juna, kada je na Pacifičkom univerzitetu u Sijetlu naoružani pojedinac ubio jednu, a ranio dve osobe.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Dragan

25.10.2014. 04:47

bas super nije bilo dosta davno da se jave da je ucenik pobio ucenike u skoli,bas super ala se ameri ubijaju,fabrika pistolja I drzava vajat erpa ima posla,treba praviti pistolje jer sta bi se radilo od dosade,uzmi pistol I pucaj oko sebe da skrenes novine na sebe,ameri ameri,dokle ce te se ubijati svojim oruzjem

goran

25.10.2014. 07:11

ne bi me čudilo da je na fejsbuk profilu postavio sliku u srpskoj uniformi

dex

25.10.2014. 12:15

@goran - prije ce biti OVK uniformu posto su njegovi pomagali Taciju i kompaniji..

Alisa u Zemlji čuda

25.10.2014. 08:17

Jao ti ga nama ako nije u pitanju "pričam ti priču",nego je engleski naučnik dr Barrie Trower u pravu o kontroli uma mikrotalasnom tehnologijom?!